Gisteravond vond in onze hoofdstad voor de zevende keer TheNextWomen 100 plaats. Een evenementen waarbij de meest succesvolle en ambitieuze zakenvrouwen van Nederland bij elkaar komen voor een diner en bekend wordt gemaakt wie de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van het afgelopen jaar zijn met een omzet zo tussen de 2 en 50 miljoen per jaar.

Vrouwen van de toekomst FEM FEM

Women to Watch

Voor zo’n ruim 9 jaar verbindt TheNextWomen vrouwelijke entrepreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar om niet alleen kennis maar ook kapitaal te delen. Maar niet alleen de meest succesvolle zakenvrouwen worden bekendgemaakt, ook de dames met startups, oftewel Women To Watch worden hier bekend gemaakt. De vrouwen van de toekomst. En als je de lijst zo ziet dan hebben we behoorlijk veel talent in Nederland om trots op te zijn.

Dit jaar bestond de lijst uit 39 dames met welvarende startups. Van eigen sieraden bedrijven tot het verkopen van designer kleding, het schrijven van geneeskunde boeken tot het runnen van bedrijfsverzekeringen. Ja, het aanbod is immens divers en door middel van ze hiermee in de spotlight te zetten worden ze onderdeel van The Next Women Crowd Fund wat ze verbindt aan kapitaalkrachtige investeerders. Via het fonds verspreiden namelijk de investeerders hun inleg over verschillende startups.

Afijn, we stellen jullie alvast graag voor aan de dames achter de in totaal 39 startups voor.

Women to watch FEM FEM 1 Women to Watch FEM FEM 2

Afijn, niks inspirerender dan (jonge) vrouwen met een doel die kneiterhard werken om een impact te maken. En om jullie te blijven inspireren wat betreft de toekomst hebben we met een aantal van deze dames gekletst. Binnenkort meer…

Lees ook: Je eigen bedrijf starten? Zo ga je jouw angsten uit de weg.