Om succesvol te worden moet je je volledig richten op jezelf en hoe jij het beste kunt ontwikkelen. Werken is belangrijk, maar denk jij dat succesvolle vrouwen ook in het weekend keihard werken om hun doelen te bereiken? Dan heb je het mis. Wil jij weten wat je wel in het weekend moet doen om je succes te vergoten? Wij hebben de weekendroutines van échte carrièretijgers voor jou!

weekendroutines-succesvolle-vrouw-femfem

Gemotiveerd blijven

Een gezonde levensstijl is van belang, zeker als je succesvol wilt zijn. Je moet goed voor je lichaam zorgen en dat kan natuurlijk het beste met gezonde voeding en sporten. Toch kan het best lastig zijn in het weekend, om die motivatie ook dan vast te houden. Je hebt de neiging om sneller te verdwijnen achter een warm dekentje met een zak chips dan een rondje te gaan hardlopen. Maar als je in achterhoofd houdt dat het voor een goed doel is en je maandag weer dubbel veel energie hebt, is het misschien makkelijker om gemotiveerd te blijven.

Tijd voor jezelf

Je moet goed uitrusten, zodat je in de nieuwe week er weer vol tegenaan kunt gaan. Het weekend is daar perfect voor! Slaap uit, doe dingen die leuk je vindt en ga er lekker op uit. Zet je werk even opzij en maak je hoofd leeg. Ontspanning is super belangrijk bij het behalen van succes.

Planning maken

Wanneer het weekend bijna tot zijn einde komt en de maandagochtend in zicht is, wordt het moeilijk om niet aan werk te denken. Maak daarom van te voren een planning voor de hele week zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je laatste vrije avond van het weekend.

Tijd doorbrengen met familie en vrienden

Als je een druk leven leidt, is het af en toe moeilijk om tijd vrij te maken voor je familie en vrienden. Dus als je die tijd hebt, bijvoorbeeld in weekend, neem het er dan van! Als je aandacht geeft aan de geliefde om je heen raak je ontspannen en zij genieten er ook van. Probeer de balans te vinden zodat je precies weet hoe je jouw tijd het beste kunt verdelen.

Ga even offline

Het is belangrijk dat je afstand kunt doen van alle technologie om je heen. Laat die mailtjes even voor wat het is en check niet telkens je social media. Neem een break. Je merkt dat je helemaal ontspant als je jezelf even loskoppelt!

Hoe ziet jouw weekendroutine er nu uit? Ga jij iets veranderen?

Heb jij moeite om tijd vrij te maken voor je liefde? Zo combineer je jouw carrière samen met je liefdesleven.