Wij vrouwen kunnen ons af en toe ontzettend ergeren aan het andere geslacht, maar dit geldt natuurlijk ook andersom. Hoewel wij niet aan alles wat kunnen doen, zijn er ook zat dingen waarbij we wél rekening mee kunnen houden. Daarom hebben wij deze punten op een rijtje gezet: Aan deze ‘vrouwendingen’ ergeren mannen zich dood.

Vrouwen die te ijdel zijn

Vrouwen die te ijdel zijn vinden mannen vaak oppervlakkig. Uiteindelijk gaat het allemaal om je innerlijk, iets waar mannen veel meer geïnteresseerd zijn (ja echt!). Vrouwen die dan ook teveel make-up dragen vinden mannen minder aantrekkelijk. Daarnaast vinden mannen vrouwen die continu selfies maken ook niet aantrekkelijk. Het komt vaak al snel over alsof je jezelf helemaal ‘het’ vindt. Begrijp het niet verkeerd: het is goed om zelfverzekerd te zijn! Zorg er alleen voor dat dit niet té wordt.

Vrouwen die de hele tijd op hun telefoon zitten

Het komt niet alleen heel ongeïnteresseerd over, het is ook nog eens hartstikke onbeleefd. Je toont geen interesse en je focus ligt niet op de leuke man tegenover je. Daardoor krijgt hij het gevoel alsof je het helemaal niet naar je zin hebt, en eigenlijk liever ergens anders wilt zijn. Mocht je echt in een relatie zitten, kan het er ook voor zorgen dat je partner zijn twijfels krijgt. Misschien ben jij op dat moment wel aan het appen met een andere jongen..

Vrouwen die geen humor hebben

Vrouwen die nooit lachen worden altijd maar serieus genomen. Iets wat je niet in je partner zoekt. Het is juist belangrijk om samen met je lover te kunnen lachen over de kleine dingetjes. Tevens zorgt een glimlach op je gezicht er ook voor dat je als socialer gezien wordt.

Vrouwen die hun afspraken niet nakomen

Vrouwen die hun afspraken niet nakomen, vertrouwen mannen minder snel. We hebben het nu ook niet alleen over jullie vaste afspraken, maar álle afspraken. Dus ook de verjaardag van je schoonouders. Door deze kleine dingetjes te onthouden laat je zien dat je interesse toont in niet alleen zijn omgeving, maar ook in hem.

Vrouwen die te veel over zichzelf praten

Vrouwen die het continu over zichzelf hebben, maar geen vragen stellen aan hun gesprekspartner, vinden mannen super vervelend. Als man ben je dan ook snel afgeknapt, zorg er dus voor dat je af en toe ook wat vragen stelt. Zorg er dan wel voor dat je geen vragen stelt omdat het moet, maar omdat je oprecht geïnteresseerd bent. Dat zorgt voor een leuk open gesprek.

Vrouwen die zich druk maken om de kleine dingen

Mannen zijn vaak heel direct en communiceren nou eenmaal op een andere manier dan vrouwen. Waarbij mannen het gaat om de boodschap overbrengen, en dat dan het liefst zo snel en duidelijk, gaat het bij vrouwen veel meer over gevoel. Daarom kunnen vrouwen achter elk klein dingetje iets zoeken. Voor mannen lijkt het hierdoor alsof wij ze niet vertrouwen, bloedirritant!

Vrouwen die zeuren en klagen

Soms is het ook gewoon even heerlijk om alles er uit te gooien, we get it. Maar als partner is het niet altijd even fijn om aan te horen, echter geldt dit niet alleen voor vrouwen, mannen kunnen er ook wat van.

Lees ook: De grootste afknappers tijdens het daten volgens mannen