Het kan zijn dat jullie even niet zo tevreden zijn met de hoeveelheid actie tussen de lakens. Dan is het misschien tijd om daarmee aan de slag te gaan! Binnen een hele korte tijd zorg jij er al voor dat het een stuk gezelliger kan worden in de slaapkamer. Met deze tips zorg jij al in tien dagen voor véél meer vuurwerk tussen de lakens.

In tien dagen tijd meer vuurwerk tussen de lakens

We kunnen allemaal een goede vrijpartij wel waarderen. Als het even tegenvalt in de slaapkamer, willen we het dan ook het liefst zo snel mogelijk oplossen. Geen zorgen! Met de volgende tips zul je al in in tien dagen tijd het verschil zien.

Dag 1: do it yourself

Het klinkt misschien wat raar: jezelf verwennen, terwijl je eigenlijk liever met je lover tussen de lakens duikt voor het échte vuurwerk. Toch is het onwijs belangrijk dat je af en toe masturbeert, want op die manier leer je je lichaam het beste kennen.

Dag 2: communiceren

Als je dan een beetje weet wat je nou zo fijn vindt, is dit hét moment om het te bespreken met je lover. Ja, het kan een beetje awkward zijn. Daar zijn we ons zeker van bewust. Toch is het het meer dan waard, want door je voorkeuren en behoeften uit te spreken wordt het écht alleen maar leuker in de slaapkamer.

Dag 3: gebruik een speeltje

Als je deze nog niet hebt, is het tijd om er eentje (of meerdere) aan te schaffen! Een hulpmiddel op z’n tijd kan er namelijk voor zorgen dat het allemaal net iets leuker wordt in bed. Er zijn genoeg speeltjes waar jullie allebei plezier van kunnen hebben dus kijk eens goed rond.

Dag 4: talk dirty

Een beetje dirty talk kan zeker geen kwaad. Begin in de ochtend al met een spicy berichtje en ga de rest van de dag door! Succes gegarandeerd.

Dag 5: kijk samen een erotische film

Of je nou gaat voor Fifty Shades of Grey of gewoon voor een spannende video online: het helpt zeker een handje in de slaapkamer. Ook als je dit nog nooit eerder geprobeerd hebt, is het een poging waard. Je komt er vanzelf achter als het voor jullie niet werkt.

Dag 6: probeer iets nieuws

Altijd maar hetzelfde riedeltje in bed is nou niet bepaald vuurwerk. Probeer dus een keer wat nieuws! Ga bijvoorbeeld eens voor alleen maar nieuwe standjes die jullie nog niet eerder geprobeerd hebben. Zo is de spanning binnen no-time terug.

Dag 7: neem extra veel tijd voor voorspel

Voorspel is voornamelijk voor een vrouw onwijs belangrijk, maar dat is niet de enige reden dat je hier uitgebreid de tijd voor zou moeten nemen. Het is namelijk ook gewoon onwijs fijn! Daarnaast bouw je de spanning zo ook nog eens goed op. Precies wat we nodig hebben.

vuurwerk tussen de lakens
Bron: Awake

Dag 8: doe het niet in bed

Hoewel het aantrekkelijk klinkt om gewoon lekker in bed te duiken, is het ook een heel goed idee om eens te kiezen voor wat anders. Of je nou kiest voor de keukentafel, de bank of de auto: het zorgt voor een beetje extra vuurwerk.

Dag 9: doe iets anders

We zeiden het net al even. Standjes kunnen erg bepalend zijn voor de hoeveelheid vuurwerk. Als jullie altijd voor dezelfde standjes in dezelfde volgorde kiezen, kun je een beetje spanning wel vergeten. Kies af en toe gewoon eens voor wat anders tussendoor om er wat verandering in te brengen.

Dag 10: doe een spelletje

Er zijn genoeg spelletjes die ervoor zorgen dat er net wat meer vuurwerk tussen de lakens ontstaat. Ga op onderzoek uit en kies iets wat jullie allebei leuk vinden.

Lees ook: Vind jij dat jij en je lover het te weinig doen? Zo hint je op meer