Uiterlijk straalt innerlijk bepaalt, zeggen ze wel eens. Maar is het uiterlijk echt het eerste waar een vrouw op let als ze een man ziet? Naar deze 10 dingen kijken vrouwen als eerst als ze een man zien.

kijken vrouwen als eerst als ze een man zien
Pretty Woman the movie

Waar kijken vrouwen naar als ze een man zien?

Je zal denken dat het uiterlijk allesbepalend is, maar niets blijkt minder waar. Vrouwen hechten meer waarde aan de algehele uitstraling, en zullen sneller voor iemand gaan met een goede vibe. Hier letten vrouwen op als ze een man zien.

Een verzorgd uiterlijk

We zijn niet op zoek naar een Channing Tatum look-a-like, al zou dat wel fijn zijn. We vinden het gewoon enorm aantrekkelijk als een man er verzorgd uitziet én lekker ruikt.

Een gespierd lichaam

Hoewel sommige vrouwen zweren bij de ‘dad bod’, houden de meeste tóch van een gespierd lichaam. Niet té, gewoon sportief.

Een goede kledingstijl

Ook de kleding is meer dan belangrijk. Hieraan kan je namelijk al een groot deel van zijn persoonlijkheid afleiden! Vrouwen vinden het onwijs aantrekkelijk als een man aandacht aan zijn outfit besteedt.

Zijn houding

Borst vooruit en rug recht. Wanneer een man er écht staat maakt hem dit een stuk aantrekkelijker. Best wel een onderschatte eigenschap..

Zelfvertrouwen

Het is geen nieuws dat dit voor vrouwen geldt, maar dus ook zéker voor mannen. Vrouwen houden van een man die zelfverzekerd is (en haar op haar plek kan zetten als dat nodig is).

Goede communicatie skills

We blijven het zeggen; communication is everything! Wanneer een man weet wat hij wil, dit op een goede manier weet te brengen én zijn gevoelens kan verwoorden maakt dat hem een enorm goede partner.

Intelligent

Stiekem zijn wij vrouwen all for the beauty & the brains. Hoewel we het niet snel toe zullen geven, vinden we het onwijs sexy als een man intelligent is!

Gevoel voor humor

Het maakt niet uit hoe knap een man is, als hij ons niet kan laten lachen is het een no go..

Ambitie

Wellicht zijn we onbewust opzoek naar een man die ons kan onderhouden, maar een man met ambitie blijft een echte turn on. Niemand zit te wachten op een vent die de hele dag op de bank blijft liggen.

Lichaamstaal

Hiermee bedoelen we dat hij niet bang is om een vrouw aan te raken (op een gepaste manier!). We vinden het fijn als een man ons een knuffel durft te geven wanneer we afscheid nemen in plaats van een ongemakkelijk handgebaar.

Lees ook: Met deze tips lees je de lichaamstaal van een man!