The big day is coming.. Én wel op 31 oktober. Halloween kennen we natuurlijk uit Amerika, want daar wordt het feest altijd uitgebreid gevierd, maar ook in Nederland komt deze hype steeds meer op gang. Wij kunnen ons wel inbeelden wat er zo leuk is aan Halloween, en jullie?

Halloween FEM FEM

Verkleden

Oké we zijn nu allemaal wel volwassen, maar verkleden is nog steeds mega leuk om te doen! Het is namelijk misschien wel even geleden dat je de verkleeddoos tevoorschijn hebt gehaald, maar niet minder leuk. Bovendien, het is super fun om samen met je vriendinnen jezelf klaar te maken voor een feestje!

Matching Outfits

In Amerika heeft Halloween nog wel een andere betekenis en staat eigenlijk een beetje gelijk aan Carnaval hier. Naast dat er ontzettend enge outfits zijn, heb je ook mensen die erbij lopen als dier of als cheerleader. Het maakt eigenlijk niet zo gek veel uit wat je aantrekt, als je je maar verkleedt. Dus hoe leuk is het om met je vriendinnen groep een gezamenlijke outfit aan te trekken en jullie shine te gaan pakken.

Excuus om te shoppen

Voor Halloween heb je natuurlijk wel een outfit nodig, heb je deze niet, dan zit er dus maar een ding op: shoppen. Natuurlijk vinden wij vrouwen dit mega vervelend, want wat is daar nou leuk aan? Afijn, wie houden we voor de gek, het liefst zouden we gewoon 24/7 in de winkel staan. Dus goed excuus om met Halloween ook weer eens een bezoekje te brengen aan de stad.

Dit weekend kan je het al vieren

Je zou het misschien niet denken of verwachten als je Halloween nog niet eerder hebt gevierd, maar door heel Nederland worden er verschillende Halloween feesten georganiseerd. In veel steden kun je nu al naar feestjes of evenementen met een griezelig randje.

Alvast een voorproefje op carnaval

Zoals we al eerder hadden genoemd lijkt Halloween natuurlijk een beetje op carnaval met het verkleden. En twee in een: je kan je Halloween outfit gewoon weer met carnaval uit de kast trekken. Scheelt weer geld, tenzij je natuurlijk weer graag wil shoppen zoals hierboven aangegeven. Vrouw zijn is moeilijk…

Het leven vieren

Last but not least.. Eigenlijk de hoofdreden waarom we met zijn alle massaal feest moeten gaan vieren, want het leven is toch eigenlijk een groot feest zelf? Je moet overal van genieten en geen enkele feestdag overslaan, dus Halloween ook niet! Plus waarom zou je een gelegenheid skippen waar je lekker biertjes of wijntjes kan nuttigen.

 

Lees ook: beauty halloween look met alledaagse make-up