Het is weer kouder aan het worden, dat merken we allemaal. Maar dit heeft niet alleen maar nadelen, het past namelijk niet alleen goed bij de tijd van het jaar, maar het is ook heel gezellig. Lekker de kaarsjes aan, en wegkruipen met een dekentje op de bank. Want hoe gezellig is deze tijd van het jaar? Overal gezellige lichtjes, kerstmuziek en het haardje aan. En zeg nou zelf, wat past hier beter bij dan een kerstfilm? Precies, niks!

Kerstfilms maken jou ‘warm’ van binnen

Wanneer je luistert naar nostalgische muziek, zoals bijvoorbeeld kerstmuziek wordt je warm van binnen en van buiten. Dit is gebleken uit een onderzoek. Dat klinkt toch geweldig? Dan heb je dat kopje thee of warme choco helemaal niet meer nodig, of wel natuurlijk. Dus kruip lekker tegen iemand aan en kijk een heerlijke kerstfilm, if het nou een echte klassieker is, of een wat nieuwere film. Wij zetten onze favo’s voor jou op een rijtje! Enjoy!

Hoewel er uiteraard genoeg valt te zeggen over het jaar 2020, en kerst 2020, is Netflix gelukkig helemaal hetzelfde gebleven! Dus lekker kerstfilms bingen kan gewoon! Gelukkig maar, het biedt toch vaak even een soort ‘mini-ontsnapping’ aan de werkelijkheid. Natuurlijk hebben we een aantal klassiekertjes in de lijst staan, maar zeker ook een aantal hele nieuwe films, voor ieder wat wils! Dus, droom jij met ons mee tijdens deze leuke kerstfilms?

Een lijstje van onze favo kerstfilms

Holidate 

The Holiday

Home Alone 

The Christmas Chronicles

Office Christmas Party

A Christmas Prince

The Holiday Calender

Lees ook: Deze kerstfilms verschijnen binnenkort op Netflix