Voor iedereen die het nog niet op z’n bucketlist heeft staan: voeg Jordanië toe, oftewel, de oase in het Midden-Oosten. Het is een feest voor reizigers met uiteraard het historische Petra; een stad gelegen in een kloof in de heuvels en is gedeeltelijk uit de rotsen uitgehakt. En mocht je ooit willen ervaren hoe het zou zijn om op Mars te overnachten dan zou je vooral ook een nachtje moeten boeken bij Wadi Rum Night.

Jordanië

Jordanië heeft enorm veel te bieden. Van de bekende Petra (vooral bekend dankzij de film Tomb Raider met Angelina Jolie) tot overnachten in de woestijn en duiken in de Rode Zee. Het is maar vijf uur vliegen van onze kleine kikkerland maar je bent dan wel gelijk in een totaal andere wereld.

Maar wil je echt iets unieks mee maken dan hebben wij iets voor je: overnachten in een bubbel in de woestijn. Ja, het lijkt inderdaad alsof je op Mars bent beland.

Overnachten onder een sterrenhemel


View this post on Instagram

How cool is this Martian-like luxury camp in the Wadi Rum desert of Jordan ?️ Shot by @pescantini

A post shared by CNN Travel (@cnntravel) on


View this post on Instagram

To the moon and back ? #wadirum #jordan

A post shared by Soraya Bakhtiar (@sorayabakhtiar) on


View this post on Instagram

спать, а вернее не спать, под звёздным небом ✔️

A post shared by Valentina (@moreval) on

Kortom, wil je er graag even tussenuit en iets ontdekken waar nog geen overvloed aan toeristen te vinden zijn? Jordanië is the place to be.

Lees ook meer over de travel trend van 2019.