SATC Wand vibrator FEM FEM
HBO

Een vibrator? Pardon? Als je hier nog nooit mee hebt geëxperimenteerd is het allemaal best wel spannend, en er ligt dan ook best wel een taboe op dit onderwerp. Maar dat is helemaal nergens voor nodig! Seks is namelijk fantastisch, of het nou met je lover is of met jezelf. En zo hoort het te zijn. En geloof ons, het is echt niet raar om daar een vibrator bij te gebruiken. Masturberen doet iedereen wel, en het leuke is dat je daar tegenwoordig heel wat fijne tools bij kunt gebruiken. Sterker nog, het is vaak beter met een speeltje. En laten wij in dit artikel nou net advies geven over een heel populaire vibrator, namelijk: de Wand vibrator. Proberen kan altijd toch? Lees je (stiekem) mee?

Krachtige vibraties

Van voor naar achteren… en van links naar rechts. De Wand vibrator komt in verschillende modellen met krachtige vibraties. Experimenteer eens met verschillende soorten strelingen. Draai je altijd achtjes of schrijf je het alfabet? Doe het een keer helemaal anders, doe eens gek. Je merkt vanzelf waar je wel of niet voor warm loopt. Probeer nieuwe patronen uit tot je je nieuwe favoriet ontdekt.

Massages en stimulatie van de clitoris

Wand vibrators zijn zowel geschikt voor massages als het stimuleren van de clitoris. Daarmee is deze vibrator dus tevens perfect geschikt voor een knallend voorspel. En zeg nou eerlijk: het voorspel is soms misschien nog wel belangrijker dan ‘de daad’, toch meiden? Voor ons in ieder geval wel.

Spannende opzetstukken

En even better: veel Wand vibrators kun je makkelijk upgraden met spannende opzetstukken. De Wand vibrator opzetstukken variëren van dun tot dik en van klein tot groot. Zo gaat deze vibrator simpelweg nooit vervelen, aangezien je altijd kunt blijven wisselen van opzetstuk. Gegarandeerd succes en lange termijn plezier dus! Wie wil dat nou niet?

Out of battery op het moment dat je los wilt gaan? Geen zorgen, de Wand vibrator komt ook in USB-oplaadbare modellen zodat jij altijd voorbereid en klaar voor de start bent. Ready? Set… O yes!

Foto credits: blog.dreamerstexas
Foto credits: blog.dreamerstexas

Lees ook: Dit is waarom de rabbit vibrator de meest populaire vibrator is