Love Island is toch wel één van onze favoriete realityprogramma’s. Het ziet er allemaal zo perfect uit op het mooie zonnige eiland, maar toch gaat het er iets anders aan toe dan je waarschijnlijk denkt. Oud-deelneemster Marit Beets legt de feiten op tafel; dit gebeurde er écht tijdens de opnames van Love Island.

Opnames Love Island

Wat gebeurd er tijdens de opnames van Love Island?

Het is wel bekend dat alles op tv er mooier uitziet dan dat het eigenlijk is. Benieuwd of dit ook zo bij Love Island is? Lees dan vooral verder.

Achter de schermen

Marit Beets is bekend van het tweede seizoen van Love Island en verbleef in Casa Amor. Wat blijkt? Het gaat er een stuk anders aan toe dan je denkt. Op TikTok vertelt Marit hoe het echt zit.

De deelneemster begint de TikTok met te vertellen dat het voorstel moment vreselijk ongemakkelijk was. “Het was in the middle of nowhere en daar moest je jezelf voorstellen, maar dan zit je daar in bikini en het waren ook nog alleen maar mannen bij de productie die je helemaal niet kent. Ik heb me wel eens beter gevoeld, kan ik je zeggen.”

In scène gezet

Maar dat was nog niet alles. Ze vertelt ook dat het stukje waarin de mannen voor het eerst de dames van Casa Amor ontmoeten helemaal niet zo spontaan was als het lijkt. Het stukje werkt zelfs drie keer opgenomen! Een applausje voor het acteerwerk van de deelnemers, daar is namelijk niets van terug te zien. Bombshell Fabiënne, die Casa Amor later binnen kwam is zelf een keer gevallen.

Ten slotte vertelt Marit dat ieder berichtje dat de cast binnenkrijgt volledig in scène is gezet. De deelnemers hebben namelijk helemaal geen verbinding. Hoe ze het berichtje dan wel binnen krijgen? Simpel, de productie typt zelf een berichtje in de telefoon en geeft deze dan aan iemand van de cast.

Lees ook: Kelly uit Love Island deelt nieuwjaarskus met nieuwe vriend