Wanneer je het bed met iemand deelt is dat natuurlijk hartstikke leuk en spannend. Maar misschien heb je wel gemerkt dat je na een tijdje altijd hetzelfde doet, tijd om dingen op te spicen! Geen idee waar je moet beginnen; wij hebben dé gouden tip voor jou. Met dit simpele trucje wordt je beter in bed.

yoni-ei

Met dit simpele trucje word je beter in bed

Ben je samen met je partner in een sleur terecht gekomen? No worries, er zijn zat dingen waar je mee kan experimenteren, en wij helpen je daar een handje bij.

Yoni-ei

Maar waar hebben we het nou de hele tijd over? Tijd om het Yoni-ei voor te stellen! Een Yoni-ei is een edelsteen in de vorm van – je raad het al – een ei. Heel vroeger werd het ei al gebruikt door de eerste Taoisten om de spieren rondom de bekkenbodem te trainen. Ze geloofde dat het een zuiverende en harmonische werking had, wat zorgde voor meer genot tijdens seksuele spanningen. Yoni-eieren worden ook nu nog gebruikt om emotionele spanningen, trauma’s en blokkades te helen. De eieren heb je verkrijgbaar in verschillende edelstenen, ieder met zijn eigen kracht. Misschien klinkt dit iets te spiritueel voor jou, maar het is het proberen waard!

Hoe werkt het?

Het Yoni-ei wordt dus ook gebruikt om je spieren rondom de vagina te trainen. Maar hoe werkt dit nou? Allereerst heb je natuurlijk een Yoni-ei nodig. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar als beginner schaf je er meestal een aan die ongeveer even groot is als een kippenei.

Het ei breng je in bij je vagina, maar eerst moet je lichaam opgewarmd zijn. Dit doe je door je buik, je liezen, schaambeen en je schaamlippen te masseren. Zodra alles goed opgewarmd is kan je het ei makkelijker inbrengen. Zorg er hierbij voor dat je voldoende opgewonden bent, zodat de baarmoedermond wat wijder open gaat staan. Bang dat je het ei er niet meer uit krijgt? No worries, je hebt beginners eieren met een touwtje eraan, zodat je hem er net als een tampon ook weer makkelijk uit kan trekken.

Yoni-ei

De oefeningen

Als je het ei hebt ingebracht ben je er nog niet. Dan pas kan je beginnen met de oefeningen, je wilt namelijk dat je bekkenbodemspieren getraind worden. Hoe je dit doet? Simpelweg door wat yoga oefeningen. Dit hoeven helemaal geen bijzondere houdingen te zijn, je kan je standaard routine gewoon aanhouden. Kijk vooral wat fijn voor jou voelt.

Lees ook: Dit is waarom een betere relatie zorgt voor minder seks