Yvonne Coldeweijer is eigenaresse van hét bekendste ‘juicekanaal’ van dit moment. En hoewel we eerst het nut van dit soort kanalen lastig te begrepen vonden, snappen wij nu helemaal waarom Yvonne roddelkoningin is. Het levert aardig wat centen op! Dit enorme bedrag verdient roddelkoningin Yvonne Coldeweijer.

Hoeveel verdient Yvonne Coldeweijer?

Afgelopen jaar was voor Yvonne het jaar van haar enorme doorbraak. Op Instagram haalde ze met haar kanaal LifeofYvonne de 280.000 volgers en op haar YouTube kanaal heeft ze er inmiddels meer dan 150.000. Met haar video’s is ze dan ook vaak in de mainstream media te zien, en dit brengt redelijk wat op!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)

Quote heeft berekend wat Yvonne per jaar verdient. Haar inkomsten worden geschat op een half miljoen (!) per jaar. Yvonne blijft nuchter, en ziet geld vooral als vrijheid. Ze zegt het volgende: “Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.”

Maar waar komen deze inkomsten vandaan? Het grootste deel van deze inkomsten zal Yvonne Coldeweijer verdienen met haar eigen sieradenlijn. Daarnaast is ze afgelopen jaar begonnen met haar exclusieve Telegramgroep. Hier kunnen mensen tegen betaling juice ontvangen – die Yvonne niet op Instagram zet.

Geen blad voor de mond

Yvonne houdt van de vrijheid die haar werk haar geeft en ziet dit als een verademing: “Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen.” Ze kan lekker alles zeggen wat ze maar wilt: “Ik hoef geen BN’ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en ik durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me dus ook volgen.”

Yvonne spaart de BN’ers totaal niet – wat haar juist leuk maakt. Alles over het privéleven van André Hazes gooit ze online en ook nam ze het voortouw in de zaak van Marco Borsato. Ze is niet bang!

Lees ook: Nu al flinke ruzie tussen André Hazes en nieuwe vriendin Anne Rose