André en zijn nieuwe liefde Anne Rose zijn nog maar nét samen, maar toch blijkt er nu al flinke ruzie tussen André Hazes en nieuwe vriendin Anne Rose te zijn. Dit nieuws bracht Utopianieuws naar buiten. Pak maar een grote kop thee erbij ladies, we’re spilling the tea!

André heeft ruzie met Anne Rose

Ruzie, nu al? Waar het stel een paar weken terug nog innig op Marbella gespot werd om het nieuwe jaar te vieren, lijkt de situatie nu totaal anders. Hoe kan dat! Eigenlijk is dit geen nieuw onderwerp, want Anne Rose was blijkbaar ook al de reden voor de ruzie tussen André en zijn moeder Rachel een tijdje terug. Nu schijnt het zo te zijn dat Anne Rose (wie de manager is van Rachel Hazes) de smaak goed te pakken heeft. Zó goed dat ze ook André’s zaakjes wilt regelen. Het lijkt erop of Anne Rose alle macht over André wilt.

Anne Rose wilt macht over André

Maar wie doet dan nu André’s management? Voor nu zijn André’s neef Djarno en nog iemand hier verantwoordelijk voor. Toch lijkt het zo dat Anne Rose flink op deze job aan het azen is. Anne Rose heeft inzicht in alle zaken en is hét aanspreekpunt voor interviews en andere zaken rondom de familie Hazes.

André blijft scherp want hij wil zijn neef niet zomaar aan de kant zetten. Anne Rose mag Djarno best assisteren, maar ze krijgt niet alle macht. Nóg niet, in ieder geval..

Opdringen

We vinden het best vreemd dat Anne Rose zich zo opdringt en op deze manier een plekje in de familie Hazes probeert te bemachtigen. Hier heeft ze namelijk wel het een en het ander voor moeten doen (lees: haar toenmalige beste vriendin Sarah van Soelen verraden). Volgens Yvonne Coldeweijer is Anne Rose ‘sluw’ en lijkt ze alleen op macht uit te zijn.

Of dit écht zo is, dat weet natuurlijk alleen Anne Rose zelf. Keep you updated!

Lees ook: André Hazes en Anne Rose innig gespot op Marbella