Waylon (of nu moeten we hem eigenlijk anders gaan noemen) staat sinds een tijdje enorm in de spotlights. Hij verandert nu zijn artiestennaam – en heeft daar een bijzondere uitleg bij gegeven.

Bron: Jinek

Vreemdgaan

We weten inmiddels allemaal wel wat Waylon heeft gedaan, namelijk dat hij ontrouw is geweest in de periode dat Bibi Breijman in verwachting was van hun zoontje Chester. Bibi had enkele weken gewacht om op de situatie te reageren, maar heeft hier uiteindelijk een uitgebreide YouTube-video over maakte. Thank god for Waylon, dat Bibi hem uiteindelijk een tweede kans heeft gegeven. Want drie weken terug deelde Bibi nog zoete vakantiefoto’s met Waylon. Dat Waylon een zure nasmaak heeft over gehouden aan de hele situatie, is wel duidelijk. De zanger wil namelijk zijn artiestennaam veranderen.

Jinek

We hebben al een tijdje niet meer van de zanger gehoord. Hij zou namelijk vorige week aan de talkshow bij Eva Jinek aanschuiven om zijn grote sorry-interview te geven, maar dat ging uiteindelijk niet door. Mensen speculeerden dat hij dat niet meer ‘durfde’, vanwege angst dat er misschien nog meer dirt los zou komen.

Willem

Vanwege zijn fouten in het verleden wil Waylon zijn naam als artiest aanpassen. “Mijn naam is Willem, voor de mensen die dat nog niet wisten. Waylon, dat was ooit hé?”, vertelde de zanger onlangs op het podium. “Hij heeft stomme dingen gedaan, dus gewoon Willem. Dat is beter.” Dit vertelt Waylon, of nou ja Willem dan, tijdens de try-out show van zijn nieuwe theatertour ‘Gewoon Willem’. Het publiek moest lachen en klapte vervolgens na zijn opvallende uitspraak. Zal hij echt zijn artiestennaam hebben veranderd of is het een flauwe grap?