Het voorjaar is begonnen. Dat betekent dat er een nieuw seizoen is aangebroken: de lente. Dit seizoen staat in het teken van de bloei. Het weer wordt warmer, het gras wordt groener en de bloemetjes beginnen te groeien. Kortom: de zomerkriebels komen eraan. Dit heeft natuurlijk ook heel wat te betekenen voor je sterrenbeeld. Dit kan het sterrenbeeld Weegschaal  verwachten op liefdesgebied in de lente.

koppel weegschaal sterrenbeeld

Een boost

Dit seizoen gaan je bestaande relaties een boost krijgen. Dit kan natuurlijk met je lover zijn, maar als je die niet hebt, wees niet getreurd. Een relatie heb je niet alleen met een partner. Denk aan de relatie met je moeder, met een vriend of vriendin of misschien wel met die leuke date waar je onlangs voor het eerst mee afgesproken had. Het kan van alles betekenen, maar één ding is zeker. Je kunt erop rekenen dat je relaties een boost krijgen. Wees niet bang, je zult het vanzelf merken.

Nieuwe mensen ontmoeten

In de lente wordt het natuurlijk mooier weer, omdat we langzamerhand richting de zomermaanden gaan. Zodra er maar één zonnestraaltje schijnt, ben jij buiten te vinden. Je houdt van de natuur en gaat er graag op uit voor een wandeling in het park. Je bent niet de enige die dit graag doet. Enne, dit kan nog voor mooie momenten gaan zorgen. Je gaat via deze weg veel nieuwe mensen ontmoeten.

Als je single bent kan dit tot iets heel leuks uit gaan groeien. Je was niet per se op zoek naar een relatie, maar je miste wel iemand om je heen. En wie weet ga je degene dit seizoen wel tegen het lijf lopen tijdens jouw wandeling in het park. Als je al een lover hebt, groeien de nieuwe ontmoetingen uit tot mooie vriendschappen waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Pas op: dit staat het sterrenbeeld Kreeft te wachten in april