Het is bijna weer weekend én het begin van een nieuwe maand dus mocht je het echt goed willen beginnen, dan hebben wij een aantal tips voor je. Zo hebben we de lekkerste plek waar je dit weekend pizza wil eten, een nieuwe toko in Amsterdam om cocktails te nippen of ben je juist toe aan iets cultureels dan hebben we ook een fantastische exhibitie voor jullie in de aanbieding. Maart, we hebben zin in je.

weekend tips nieuwe maand FEM FEM

Beerpongen in de Kanarie Club

Ben je zoekenden naar een leuk activiteit voor met je vrienden? Dan raden wij beer pong bij de Kanarie Club bij De Hallen aan. Voor iedereen die het niet kent, de spelregels zijn simpel: aan beide kanten van een ping pong tafel heb je bekers met een laagje bier. Het is de bedoeling dat je de (ping pong) balletjes in bekers gooit en als je raak gooit, moet de tegenpartij het biertje opdrinken. Eigenlijk moet je het zelfs atten maar laten we het aan het begin maar lekker chic houden. Bestel er wat bitterballen bij en je weekend begint gelijk goed.

Pizza eten bij de deegmeesters van nNea

Het is niet te missen als je door de Bilderdijkstraat fietst in Amsterdam. nNea is het Napolitaanse restaurant wat niet te missen is dankzij hun nieuwe felblauwe gevel. Met eeuwenoude tradities als basis en een vleugje scheikunde maken ze hier de lekkerste pizzadeeg; “fluffy, not crunchy.” Voordat de pizza’s op jouw bord belanden moet het deeg eerst nog 38 uur rijzen. Bestel er een bijpassend wijntje bij en je hebt gelijk een ideale plek voor een date night met je vrienden of een mogelijke liefde.

‘The Kids Are Alright’ expositie in De Hallen

In een tijd waarin gekunstelde perfectie de popcultuur domineert, komt fotograaf en filmmaker Mick de Lint met een frisse en spontane kijk op jongeren vandaag de dag. 1 maart lanceert hij zijn eerst boek ‘The Kids Are Alright’ en kun je de exhibitie zien bij Denim City AMS in de Hallen van 2 tot 21 maart. 

Fotograaf: Mick de Lint
Fotograaf: Mick de Lint

Borrelen bij de Lemonman Bar

De deuren van NENI zijn nog maar open maar ze hebben alweer een verrassing klaar staan: de Lemonman bar. Perfect voor een vrijdagmiddag borrel maar ook gewoon hartstikke gezellig op een zaterdag of zondag. De naam is een eerbetoon aan Citroën, vernoemd naar de overgrootvader van de oprichter. Je hebt hier een breed scala aan citrus- en citroencocktails en -dranken met als absolute aanrader: de huisgemaakte citroenjenever.


View this post on Instagram

A shot to start the weekend! . #seeyoutonight #thelemonman #vrijmibo

A post shared by The Lemonman (@the.lemonman.bar) on

Blijf je liever thuis bankhangen en Netflix kijken? Geen probleem: deze titels staan vanaf maart op onze favoriete streamingdienst.