Het is eindelijk niet meer januari en er ligt een heerlijke februarimaand voor ons in het verschiet. De sterren geven ook in deze week weer aan, wat we van de aankomende periode moeten verwachten. En wij zijn de beroerdste niet, dus sommen jouw weekhoroscoop voor je op.

weekhoroscoop (1)
Bron: Mean Girls

Weekhoroscoop van 5 februari t/m 11 februari

Kan je deze week wel een beetje controle gebruiken, dan is jouw weekhoroscoop here to help. Op basis van deze voorspellingen kun je ontdekken wat de week voor jou in petto heeft, zodat je iets meer inzicht krijgt in de week. Het helpt je bewuster door het leven te gaan en keuzes te maken. En een beetje hulp, kunnen we altijd wel gebruiken.

Ram (21 maart – 19 april)

Deze week staat niets je in de weg! Je barst van de energie en hebt het gevoel dat je de wereld aankan. Het is tijd om je dromen na te jagen en grenzen te doorbreken. Zorg ervoor dat je deze week jezelf uitdaagt en nieuwe avonturen aangaat. Vergeet niet om af en toe wat rust te nemen en te luisteren naar je intuïtie. Geniet van deze levendige en opwindende week, Ram!

Stier (20 april – 20 mei)

Dit is de week waarin je de vruchten gaat plukken van al je harde werk. Je inzet en toewijding hebben zich uitbetaald en je zult nu de resultaten zien. Het is tijd om te genieten van succes en te vieren wat je hebt bereikt. Vergeet echter niet om ook aan zelfzorg te doen en tijd vrij te maken voor ontspanning. Geniet van de welverdiende beloningen, Stier!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Deze week staat in het teken van persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Je voelt de behoefte om nieuwe dingen te leren en je horizon te verbreden. Neem de tijd om jezelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Verken nieuwe interessegebieden en ga op ontdekkingsreis. Wees open-minded en geniet van de reis van zelfontdekking, Tweelingen!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Deze week krijg je een glimp van wat de toekomst voor jou in petto heeft. Je hebt heldere inzichten en krijgt een gevoel van richting en doel. Het is tijd om je doelen duidelijk voor ogen te houden en stappen te zetten om ze te bereiken. Vertrouw op je intuïtie en volg je hart. Deze week brengt je dichter bij jouw bestemming, Kreeft!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Deze week liggen er verschillende kansen op je te wachten. Je zult merken dat er interessante mogelijkheden en avonturen op je pad komen. Het is aan jou om ze te benutten en het beste ervan te maken. Wees moedig en zelfverzekerd terwijl je de wereld tegemoet treedt. Vertrouw op je eigen kracht en wees klaar om te schitteren.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze week staat in het teken van vooruitgang en groei. Je hebt hard gewerkt en je inzet wordt beloond. Het is tijd om de vruchten van je arbeid te plukken en te genieten van wat je hebt bereikt. Wees trots op jezelf en vier je successen. Ga echter ook door met je toewijding en streven naar verbetering. Blijf gefocust en ga vooruit.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Deze week krijg je eindelijk een oplossing voor een lastige situatie. Je hebt lang geworsteld en bent op zoek geweest naar een antwoord. Wees gerust, want je zult nu helderheid ontvangen. Vertrouw op je intuïtie en volg je innerlijke kompas. Dit is een tijd van opluchting en innerlijke vrede. Omarm de verandering en ga verder, Weegschaal!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Deze week krijg je de kans om met geweldige mensen in contact te komen. Je zult merken dat je in de nabijheid bent van inspirerende individuen die je kunnen motiveren en stimuleren. Wees open voor nieuwe connecties en samenwerkingen. Sta open voor nieuwe ideeën en inzichten die anderen met je delen. Dit kan je leven verrijken en je horizon verbreden, Schorpioen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze week sta je financieel sterker. Je zult merken dat er nieuwe kansen zijn om je financiële situatie te verbeteren. Wees alert op mogelijkheden om je inkomen te vergroten of je financiële doelen te bereiken. Werk hard en maak verstandige keuzes. Vertrouw op je eigen capaciteiten en volg je intuïtie. Vergeet niet om ook van het leven te genieten.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Deze week barst je van creatieve ideeën. Je zult merken dat je vol inspiratie en innovatie bent. Dit is het moment om je artistieke kant te laten zien en je talenten te delen met anderen. Laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en geniet van het proces, Steenbok!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Deze week staat in het teken van zelfvertrouwen en zelfexpressie. Je voelt je krachtig en vol vertrouwen om jezelf te laten zien aan de wereld. Dit is het moment om je eigen unieke stem te vinden en jezelf te uiten op een manier die authentiek is voor jou. Geniet van het stralen in je eigen individualiteit, Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Deze week zal je op veel fronten vooruitgang boeken. Je zult merken dat je belangrijke stappen zet op je levenspad. Wees open voor nieuwe mogelijkheden en durf uit je comfortzone te stappen. Laat je intuïtie je leiden en vertrouw op je innerlijke wijsheid. Deuren zullen opengaan en kansen zullen zich voordoen. Grijp ze met beide handen vast, Vissen.