Een nieuwe week, met nieuwe kansen. Misschien loop jij deze week wel een nieuwe liefde tegen het lijf? Of besluit je halsoverkop een verkeerde beslissing te nemen? Geloof ons: er kan veel gebeuren in een week. Wij sommen daarom de weekhoroscoop voor je op.

weekhoroscoop
Bron: Emily in Paris

Weekhoroscoop 12 februari t/m 18 februari

Deze week staat in het teken van… liefde. Valentijnsdag is hét hoogtepunt van deze week en zal het dan voor sommige mensen een pittige periode maken. Want heb je geen lover? Of ben je hem of haar onlangs uit het oog verloren? Dan kan het pittig zijn. Hoe dan ook: er zijn zaken waar je rekening mee moet houden, dus neem het advies van de sterren goed in je op.

Ram (21 maart – 19 april)

Vergeet lang verlangen en duik in de passie, plezier, liefde, connectie en het gevoel van ergens bij te horen. Het is jouw tijd om te bloeien en te groeien. Februari belooft een periode van excitement waarin je wildste dromen vorm krijgen in de realiteit. Vergeet niet de mensen te bedanken die je onderweg hebben gesteund. Liefde, passie en plezier staan op het menu deze week!

Stier (20 april – 20 mei)

Stier, alles gebeurt uiteindelijk voor ons hoogste goed, dat weet jij als geen ander. Dus, dans door het leven, wetende dat alles wat je nodig hebt, wilt en verlangt vanzelf naar je toe komt. Laat je niet afleiden door mensen die je vibe proberen te verpesten. Geniet van het leven met een lach op je gezicht.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, herken je dit? Je zorgen maken over dingen waar je geen controle over hebt? Het brengt je nergens. Focus je liever op het hier en nu en pak de dingen aan waar je wel invloed op hebt. En als de liefde zich aandient, zeg dan gewoon ja. Laat het verleden achter je en omarm de toekomst vol liefde.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, bedenk eens hoeveel dingen in het universum op dit moment perfect samenkomen voor jou. Heb vertrouwen in jezelf en in de weg die je bewandelt. Blijf actie ondernemen en je dromen zullen snel werkelijkheid worden. In je relaties is het tijd om vrede te kiezen boven oorlog. Luister actief en geef anderen de ruimte om hun hart te openen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Creatief geblokkeerd? Dat overkomt ons allemaal wel eens. Het belangrijkste is dat je die energie verplaatst. Maak een wandeling zonder je telefoon of ga op een artistieke date naar je favoriete plek. Creëer een ruimte waarin de inspiratie vrijelijk kan stromen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, er liggen zegeningen op je pad! Iets waar je veel tijd en energie in hebt gestoken, komt tot bloei. Verhuizen? Doe je onderzoek en weeg de voor- en nadelen af. Het leven biedt je nu de kans om samen met anderen te groeien en te bloeien.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Niets diepzinnigs vandaag, Weegschaal. Je bent precies waar je moet zijn en maakt precies de ervaringen mee die je moet hebben. Ga moeiteloos door het leven, wetende dat alles wat je nodig hebt, op het juiste moment naar je toe komt. En onthoud: het is prima om voor jezelf te kiezen en je eigen geluk na te streven.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, niet iedereen zal je aardig vinden, en dat hoeft ook niet. Doe wat goed is voor jou en de gemeenschap. Laat de behoefte om de held in ieders verhaal te zijn los en vind echte vrijheid. Bereid je voor op wat moeilijke liefde deze week, maar wees moedig. Je bent hier niet om je glans te verliezen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Vandaag voel je de behoefte om je magische kant te omarmen. Doe wat rituelen en betoveringen om je intenties het universum in te sturen. Misschien voel je ook de drang om een huisdier in huis te nemen. Het universum staat achter je, Boogschutter!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voel je het ritme, Steenbok? Er komen heerlijke dingen jouw kant op. Wees dankbaar voor wat er nu gebeurt en wat er nog gaat komen. Laat je geliefden weten hoe speciaal ze voor je zijn. Het leven biedt je nu de kans om samen te groeien en te bloeien.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, laat het verdriet toe, maar laat het je niet tegenhouden. Open je hart opnieuw voor liefde en ontspan in de wetenschap dat je gesteund wordt. Je gidsen werken hard om je te helpen oude patronen te doorbreken. Neem de tijd om uit te rusten en wees niet bang om voor jezelf te kiezen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, er staan je blessings te wachten. Je hebt de kans om samen met je speciale persoon het leven van je dromen te creëren. Deel je visie en werk samen aan de stappen die jullie willen nemen. Laat de liefde bloeien!