Ben je benieuwd naar wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Lees dan snel verder in onze nieuwe weekhoroscoop!

maandhoroscoop
Bron: Bridgerton

Weekhoroscoop van 27 november t/m 3 december

Wat heeft het universum voor jou in petto deze week? Ontdek het in onze gloednieuwe weekhoroscoop! Of je nu een Ram, Stier of Waterman bent, de sterren hebben grootse plannen voor iedereen. Benieuwd naar wat er op liefdes- en carrièregebied staat te gebeuren? Lees snel verder en laat je verrassen door de voorspellingen van de astrologie.

Ram (21 maart – 19 april)

Tijdens de feestdagen ben je druk bezig. Dit is een goede tijd om klusjes af te maken en koffiedates te plannen. Denk na over je vooruitgang in je carrière. Aan het einde van de week moet je voorzichtig zijn met wie je omgaat, omdat er kans bestaat dat er negatieve reacties kunnen zijn.

Stier (20 april – 20 mei)

Aan het begin van de week denk je veel na over geld en financiën. Het is een goed moment om na te denken over hoe je je geld wilt investeren en uitgeven in de toekomst. In december is het belangrijk om je horizon te verbreden. Overweeg om terug naar school te gaan, lessen te volgen of op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Aan het einde van de week kunnen er problemen in relaties ontstaan. Het kan moeilijk zijn om bij elkaar te blijven als jullie verschillende kanten op groeien. Probeer hierover te praten en open communicatie aan te gaan, Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je zult november positief afsluiten. Deze tijd is goed voor Tweelingen om zichzelf te laten zien. Maak gebruik van deze kracht om op een eerste date te gaan, de leiding te nemen bij een project of anderen te laten zien wie je echt bent. Bereid je voor op een periode van sterke intuïtie. De komende weken zul je een verbeterde intuïtie hebben, dus neem de tijd om contracten en papierwerk goed door te nemen. Je zult in staat zijn om de echte betekenis achter alles te zien.

Sluit de week af met onderhandelingen en zakelijke activiteiten. Dit geeft je de mogelijkheid om je reputatie op te bouwen door middel van de connecties die je nu maakt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het einde van november heeft invloed op je onderbewustzijn. Gebruik deze tijd om problemen aan te pakken die je eerder hebt vermeden. Geheimen die je hebt geprobeerd te begraven, komen nu naar boven. Om te genezen, is het belangrijk voor Kreeft om de dingen te accepteren die niet kunnen worden veranderd.

December is een gunstige tijd voor zowel zakelijke als romantische partnerschappen. Het is echter verstandig om diepgaande gesprekken te voeren zonder direct contracten te ondertekenen. Als je overweegt om terug naar school te gaan, is het een goed idee om hierop in te spelen. Deze dag biedt een uitstekende gelegenheid om plannen voor de toekomst te maken. Of je nu wilt gaan studeren of een nieuwe vaardigheid wilt leren, zoek een mentor die je kan begeleiden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

In november geniet je van tijd met vrienden en ontmoet je nieuwe mensen tijdens de feestdagen. Je lang gekoesterde wens komt eindelijk uit. Met nog een paar weken over van 2023, is het belangrijk om georganiseerd te worden en samen te werken met anderen. Gebruik zelfdiscipline om betere gewoontes te ontwikkelen voor het komende jaar.

Het kan echter moeilijk zijn om goed met je collega’s om te gaan vanwege verschillende meningen. Dit kan het moeilijk maken om productief te zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Tijdens de volle maan op maandag is het de moeite waard om je eigen PR-team te zijn en erkenning te krijgen voor je reputatie. Wees trots op jezelf en geniet van de aandacht. In december krijg je een boost aan creativiteit en is het een goede tijd om nieuwe manieren te ontdekken om jezelf uit te drukken. Het is ook een kans om een partner te vinden voor het cuffingseizoen. Sluit de week romantisch af en ga het wat zijn we gesprek aan zonder angst. Denk na over de volgende stap in je relatie, Maagd.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Eindig november met plezier en avontuur. Dit is een kans om je horizon te verbreden en gebruik te maken van wat je dit jaar hebt geleerd om je leven te verbeteren. Bereid je voor om naar een hoger niveau te gaan. Als we het feestseizoen ingaan, is het tijd om familiezaken aan te pakken. Je kunt de probleemoplosser van de familie zijn om ervoor te zorgen dat iedereen goed met elkaar overweg kan. Het zal moeilijk zijn, dus gebruik je diplomatieke vaardigheden.

Op zondag kan er spanning ontstaan in jouw huis. Er is een kans op gekwetste gevoelens en hartzeer dat jouw huis op onaangename manieren kan beïnvloeden. Probeer de spanning te verminderen zonder jezelf te verliezen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

In november krijg je de kans om persoonlijke details te delen en een sterke band op te bouwen met iemand die je vertrouwt. Het delen van informatie is belangrijk en kan je leven veranderen. In de eerste helft van december ben je charmant en kun je gemakkelijk socializen en praten met anderen. Gebruik deze tijd om kleine problemen op te lossen. Wees echter wel kalm. Het tonen van te veel vertrouwen of het prijsgeven van je gevoelens kan averechts werken. Houd niet krampachtig vast, Schorpioen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Begin de week door je relaties te verbeteren. Dit is een goede tijd om te praten over de toekomst van je relatie en belangrijke mensen en teams te ondersteunen. Maak het officieel. Als het einde van het jaar nadert, is dit een goed moment om je financiën op orde te brengen. Denk praktisch na over geld en hoe het past bij je waarden. Pas op dat je niet geobsedeerd raakt door materiële zaken.

De week eindigt met moeilijkheden. Je kunt ruzie krijgen met een vriend als jullie verschillende waarden en behoeften hebben. Jaloezie over succes en geld kan een breuk veroorzaken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Maak je voornemens voor het nieuwe jaar. Je zult productief zijn en helder zien wat wel en niet werkt voor jou. Grote veranderingen komen eraan, of je er klaar voor bent of niet. Kom voor jezelf op. Dit kan het begin zijn van een belangrijke periode waarin je jouw positie heroverweegt en nadenkt over hoe je een goede eerste indruk kunt maken. Je zult zelfvertrouwen hebben om jezelf aan anderen te presenteren.

Maak plannen. Dit maakt het gemakkelijk om details uit te werken voordat het jaar eindigt. Rond grote plannen af en druk precies uit wat je wilt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Begin de week met plezier. Neem de tijd om te genieten van activiteiten waar je van houdt. Zorg goed voor jezelf, want je zult de behoefte voelen om je terug te trekken en te focussen. Vergeef jezelf en ga verder. Breng het weekend door met een privégesprek waarin je je gevoelens en grenzen kunt delen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Begin de week goed, Vissen. Neem de tijd om met je geliefden te praten en je huis gezellig te maken. Geniet van het gezelschap van de mensen van wie je houdt. Later in de week voel je je extra sociaal. Breng de komende weken door met vrienden, of het nu voor netwerken is of gewoon om vakantieactiviteiten te doen. Bereid je voor op het nieuwe jaar en denk aan je hoop en dromen.

Het is ook een tijd van geven, en je bent al bezig met het helpen van anderen. Doe vrijwilligerswerk en help degenen die het nodig hebben in jouw gemeenschap.