Als je dacht dat je de gekste dingen op het vlak van make-up en extensions al had gezien, heb je het waarschijnlijk mis. Er is een nieuwe bizarre variant op wenkbrauw extensions bedacht en wij hebben er nog wat vraagtekens bij. Want eh, waarom zou je dit willen? Wij begrijpen er maar weinig van.

Lichte wenkbrauwen

Natuurlijk begrijpen wij dat lang niet iedereen gezegend is met mooie volle wenkbrauwen. Als je daar echt last van hebt, kun je er het een en ander aan veranderen om het iets meer naar smaak te maken. Zo kun je het heel simpel zelf bijtekenen of verven, maar als je dat iets te veel gedoe vindt zijn er ook een hoop andere oplossingen waar je op lange termijn wat meer aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan tatoeëren of extensions.

Bizarre wenkbrauw extensions

Het fijne aan deze oplossingen is dat je iets kan laten maken wat je mooi vindt bij jezelf. Dat betekent dat je het zo lang, vol en dik kan laten doen als je zelf zou willen. Uiteindelijk moet jij er iedere dag de deur mee uit, dus wij snappen wel dat je het belangrijk vindt om het zo goed mogelijk voor jezelf uit te zoeken. Daarnaast is het ook ene iets permanentere oplossing, waardoor je er sowieso een tijdje aan vast zit.

We dachten dat we inmiddels de meest gekke varianten van wenkbrauw extensions wel hadden gezien, maar de nieuwste variant deed ons toch een beetje verbazen. We snappen dat je kunt kiezen voor een wat langere wenkbrauw, maar een plaatselijk lange wenkbrauw is een bijzondere optie. Toch gaat het nu helemaal viral. De rest van de wenkbrauwen hebben overigens een normale lengte en zijn prachtig vol. We vragen ons écht af waarom deze keuze gemaakt werd, maar dat kunnen we helaas nergens meer terugvinden…

@beautelounge The wait is over, the brow reveal is finally here for all of you to see 👀 I just want to say, a big thank you for all the likes, new followers and love ❤️ #brows #browsonfleek #browhair #fyp #foryourpage #viralvideo #browchallenge #browspecialist #browhack #trends ♬ Still Falling For You – From “Bridget Jones’s Baby” – Ellie Goulding