Chaos in de groepsapp. Iedereen praat door elkaar en als je 5 minuten niet op je telefoon hebt gekeken, heb je gelijk 100 gemiste berichten. Dan bel je maar even een vriendin om je bij te praten, alleen is zij ook maar van de helft op de hoogte. Whatsapp komt nu met de uitkomst: groepsbellen!

whatsapp-groepsbellen-femfem

“Incoming call”

Je hebt je groepsgesprekken op stil staan (omdat je 100 piepjes achter elkaar niet aankunt) en omdat je niet iedere seconde van de dag op je telefoon zit, heb je zo ineens 100 gemiste berichten. Whatsapp gaat dit probleem oplossen. Wanneer je nu iets met je vriendinnen wilt afspreken, bel je ze gewoon allemaal tegelijk. Zo weet je zeker dat iedereen alles meekrijgt en is die afspraak veel sneller gemaakt!

Nog even wachten

Volgens Wabetainfo komt Whatsapp met deze feature. Helaas heeft deze feature veel ontwikkeling nodig, waardoor we er nog wel even op moeten wachten. Hoogstwaarschijnlijk is deze functie vanaf volgend jaar mogelijk. Tot die tijd moeten we helaas nog doen met de chaos groepsapps.

Die groepsapps kunnen zorgen voor stress, zelfs op de momentjes dat jij even tijd voor jezelf hebt. Overvolle agenda? Zo vind jij rust.