Voor iedere gelegenheid hebben wij vrouwen wel een goede reden om een flesje wijn open te trekken. Een dag zonder een glaasje wijn is een dag niet geleefd. Oké, dat is niet helemaal waar, maar goed. Wij zijn altijd wel te porren voor een lekker glaasje wijn, of een hele fles. Daarom hebben wij voor alle wijnliefhebbers heel goed nieuws. Vanaf maart 2020 opent wijnbar CLOS haar deuren in Amsterdam en wij zijn razend benieuwd.

wijnbar FEM FEM

Wijnbar & Restaurant CLOS

Wijnbar & Restaurant CLOS opent in het voorjaar van 2020 haar deuren aan het welbekende Beukenplein in Amsterdam-Oost. Eigenaar Rutger de Witte weet na een succesvolle crowdfunding zijn droom te verwezenlijken. De afgelopen tijd is het pand verbouwd tot een wijnbar en restaurant zoals dat in Amsterdam nog niet bestaat.

Je kan straks aanschuiven aan de centraal gelegen grote bar. Hier kan je kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten handgemaakte wijnen. Bij CLOS kun je al deze wijnen komen proeven terwijl het enthousiaste team je voorziet van de mooiste verhalen die schuil gaan achter iedere individuele wijn.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Clos Amsterdam (@closamsterdam) op

Naast wijn wordt er ook veel aandacht besteed aan het eten. Geniet onder het genot van een wijntje van een uitgebreide charchuterieplank in de wijnbar of neem plaats aan een van de vele tafels in het restaurant. De chef serveert een wisselend menu met de lekkerste steakgerechten uit de wijngebieden van hun wijnboeren.

Kortom, bij Wijnbar & Restaurant CLOS Amsterdam beloven ze je een geniale wijnervaring in een ontspannen setting.