Een avondje badderen kan heerlijk ontspannend werken. Kaarsjes aan, een lekkere badolie voor in bad en genieten maar. Nu is er een manier waarop je nog meer uit je badsessie kunt halen. Jawel, door te badderen in wijn. Nu klinkt dit misschien als een ver-van-het-bad-show, maar dit kan gewoon in Limburg.

wijntherapie
Instagram @thermae_2000

Badderen in wijn

Bij Thermae 2000 in Limburg kun je badderen in wijn. Dit lijkt misschien too good to be true, maar het is dus echt waar. Bij Thermae kan je “vino therapy” volgen, wat dus eigenlijk wijntherapie is. Je neemt plaats in een bubbelend wijnbad en geniet ondertussen van de locale wijnen van St. Martinus uit het plaatsje Vijlen. Ondertussen droom je weg bij het prachtige uitzicht over de Limburgse heuvels. Sounds good, right?

Wijnbad behandeling

Maar hoe gaat zo’n wijntherapie er precies aantoe? Voordat je het bad in duikt is het belangrijk om je lichaam grondig te scrubben met een natuurlijke bodyscrub. Hierna mag je het bad in, wat dus gevuld is met wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. Deze druivensoort heeft resveratrol in de schil, wat één van de meest krachtige antioxidanten is die ook je huid beschermt tegen de negatieve gevolgen van UV straling. Daarnaast gaat het ook nog eens huidveroudering tegen. Win-win!

Ook zullen rozenblaadjes niet in het bad ontbreken. Niet alleen zorgt dit voor een romantische touch, het heeft ook een kalmerende werking op je huid. Als de bubbels uit gaan kan je heerlijk genieten van je glaasje wijn.

De prijs

Dit klinkt allemaal zo relaxt dat we spontaan zin krijgen om de wijntherapie te boeken. Voor een uurtje badderen met z’n tweetjes betaal je €99,95. Hoe leuk is dit om aan je lover cadeau te doen voor zijn/haar verjaardag?

Lees ook: Bewezen: een glas rode wijn staat gelijk aan een uur lang sporten