Wine drive thru FEM FEM

Ben jij een echte wijnliefhebber die zich graag tegoed doet aan exclusieve wijnen? Dan is de komst van de allereerste Wine Drive Thru Gastrovino La Liguria in Nederland een droom die uitkomt. ‘Wine Drive Thru? Zoals McDrive, maar dan met wijn?’, horen we je denken. En ja. Dat klopt! En geen zorgen dat dat niet goedkomt met autorijden. We leggen het concept graag aan je uit.

Gastrovino La Liguria: allereerste Wine Drive Thru in Nederland

Op één locatie genieten van zowel luxe als toegankelijke wijnen, een uitgebreide wijnproeverij én delicatessen? En ze daarna meteen in de auto laden? Het kan vanaf nu. Bij wijnbar en -winkel in één Gastrovino La Liguria is de kans groot dat jij jouw ultieme wijnmatch vindt, want je kunt kiezen uit maar liefst 600 exclusieve wijnsoorten. Zin in een Italiaans hapje erbij? Ook dan zit je goed bij deze wijnbar en -winkel to go. Je kunt kiezen uit heerlijke luxe delicatessen – denk zalm, truffel of zelfs kaviaar – en jij bent helemaal klaar voor een vrijdagmiddagborrel 2.0. Waar je dan precies moet zijn voor al dit smakelijks, vraag je je af? De bestemming is Leidschendam in Zuid-Holland, waar de vestiging van de Wine Drive Thru zich bevindt. Niet verder vertellen, hè?

Ultieme smaakbeleving, gewoon onderweg

Goed, je hebt uit de 600 wereldse wijnen één (of een doos vol) gekozen. Zelf, of met behulp van de wijnsommeliers die je graag helpen vanuit de winkel. Dan neem je natuurlijk nog een paar heerlijke delicatessen mee voor dat privé diner die je thuis gaat houden of die uitgebreide borrel. De behulpzame medewerkers van La Liguria plaatsen de bestelling zo in je achterbak. En vervolgens rijd je heel gauw door naar je bestemming met een kofferbak vol vino.

En, zie jij een ritje langs deze Wine Drive Thru wel zitten?