Monopoly liefhebbers opgelet, er is weer een nieuwe variant verkrijgbaar. En een hele leuke, namelijk een wijn-variant. Een beter spel voor het weekend kunnen we niet bedenken!

wine-opoly-spel-femfem

Wine-Opoly

De zaterdagavond staat vaak toch wel in het teken van spelletjes en wijn. Hoe kun je deze twee beter combineren dan met deze wijn Monopoly? Juist. Naast het feit dat het idee fantastisch is, is het spel ook nog eens leerzaam. Vind jij alle wijnen wel lekker en weet jij naast het verschil tussen rood en wit niet heel veel van wijnen? Dan gaat het spel je nog veel leren.

Cheers!

Wine-Opoly leert je alles op het gebied van wijn. In plaats van straten, moet je in deze variant zo veel mogelijk soorten wijn en druiventrossen kopen. Deze druiventrossen ruil je vervolgens weer in voor wijnkaraffen. Het is de kunst om de importkosten goed in de gaten te houden, want anders verlies je geld. Bovendien moet je voorkomen dat je naar de wijnkelder wordt gestuurd, want dit is vergelijkbaar als de gevangenis.

Zaterdagavond, je vriendinnen, een wijntje erbij en Wine-Opoly, wat ons betreft de ideale avond. Dit spel kun je bestellen bij bol.com of Amazon. Cheers!

Wil jij een goede daad verrichten voor de medemens? Klik dan hier!