Winterjas aan, muts op, de dikste wanten die je kunt vinden aanschaffen en jij bent klaar om de kou te trotseren. Je lijkt eerder op een ingepakt michelinpoppetje dan op een fashionqueen. Maar dit kan natuurlijk ook anders. Wij laten je zien hoe jij jouw winterse accessoires op een stijlvolle manier combineert, zodat jij stijlvol én warm deze winter doorkomt.

Goed gemutst

Een muts zorgt ervoor dat je hoofd en oren lekker warm blijven en het houdt, met vochtig weer, je kapsel enigszins in bedwang. Maar naast deze functionele rol, kan het ook heel stijlvol zijn. Probeer de kleur van je muts te matchen met een ander kledingitem of accessoire, waardoor het een onderdeel wordt van je outfit.

muts-winterse-accessoires-femfem
muts-winterse-accessoires-2-femfme
jas-winterse-accessoires-muts-femfem
trui-winterse-accessoires-muts-femfem
jeans-winterse-accessoires-muts-femfem

Lekker dikke sjaal

Een dikke sjaal is onmisbaar in je kast op de koude winterdagen. Vaak neig je naar de basic kleuren omdat je dan ‘safe’ zit, maar ga eens voor een kleurtje. Je fleurt je outfit op als het net wat meer kleur nodig heeft en je geeft er net even een extra twist aan. Combineer het met een klassieke jas en een mooie witte blouse en je zit altijd goed.

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

sjaal-winterse-accessoires-femfem
winterse-accessoires-sjaal-femfem
sjaal-winterse-accessoires-blouse-femfem
jas-winterse-accessoires-sjaal-femfem
schoudertas-winterse-accessoires-sjaal-femfem

Handschoenen

In de koude wintermaanden kunnen we echt niet meer zonder handschoenen. We neigen er al snel naar om de eerste de beste handschoenen aan te schaffen, zolang ze maar lekker warm zijn. Maar dit doet niets met je outfit. Maak ook van je handschoenen een fashionable item door te kiezen voor een klassieke lederen handschoen, die je overal bij kunt stylen. Wij gaan voor een casual/chique look met een zwarte coltrui, zwarte pantalon, een mooie lange jas en zwarte lederen handschoenen.

leren-handschoenen-winterse-accessoires-femfem
handschoenen-winterse-accessoires-femfem
coltrui-handschoenen-winterse-accessoires-femfem
mantel-handschoenen-winterse-accessoires-femfem
pantalon-handschoenen-winterse-accessoires-femfem

That socks!

Sokken zijn allang geen item meer die verstopt moeten worden, we zien ze eerder als een fashionitem. Naast dat ze ervoor zorgen dat je enkels en je voeten heerlijk warm blijven, zijn ze er tegenwoordig in allerlei verschillende kleuren en soorten. Rol je spijkerbroek tweemaal om en tover die glittersok, stippensok of old skool witte sok tevoorschijn.

stippen-sokken-winterse-accessoires-femfem
glitter-sokken-winterse-accessoires-femfem
sokken-momjeans-winterse-accessoires-femfem
trui-sokken-winterse-accessoires-femfem
jas-sokken-winterse-accessoires-femfem

Wil jij helemaal fashion-ready het nieuwe jaar in gaan? Bekijk dan ook eens dit artikel over de kleurentrends van 2018 en hoe je deze kunt combineren.