Een getraind lichaam willen we waarschijnlijk allemaal. Motivatie vinden te sporten is soms lastig om te vinden. Op de bank met snacks en een serie klinkt namelijk zóveel verleidelijker, dat snappen wij. Maar deze 10 minute work-out(s) door model Alexis Ren kan iedereen! Bonuspunt: Ze duren maar 10 minuten. Laten we eerlijk zijn, wat is 10 min van onze dag? Én als we daardoor het lichaam van Alexis kunnen krijgen dan doen wij er graag aan mee!

@alexisren Instagram
@alexisren Instagram

Wie is Alexis Ren?

Veel van ons kennen haar vast wel door haar (ex) relatie met Influencer en model Jay Alvarrez. De twee posten adorable #couplegoals foto’s op de meest prachtige bestemmingen. Jay en Alexis zijn al een tijdje uit elkaar, en ondanks het model vorig jaar even gespot is met acteur Noah Centineo, is ze nu happy single. Alexis Ren heeft tijdens haar carrière aardig wat followers opgebouwd. Zo heeft het model 6,6 miljoen (!) volgers op Instagram. Daarnaast is ze ook nog eens eigenaresse van Self-Growth community @wearewariors. Lekker bezig meid!

alexis ren FEM FEM
@alexisren Instagram

Get in shape!

Alexis Ren doet onwijs haar best om in vorm te blijven. Veel meiden zien haar dan ook als inspiratie. Ben je benieuwd hoe ze dat doet? Check onderstaande work-out video’s en train samen met Alexis voor een killerbody!

Sportkleding aan en gaan, ladies!

Lees ook: Je workout overslaan? Na zoveel tijd raakt je lichaam out of shape (en dat is eerder dan je denkt)