Model Kendall Jenner moet voor haar werk altijd wel haar best doen om er zo goed mogelijk uit te zien. Zo let zij bijvoorbeeld heel erg op haar voeding. Ook moet zij dagelijks genoeg bewegen. Je zou misschien denken dat zij hele dagen aan het sporten is, maar dat is dus helemaal niet zo. De favoriete workout van Kendall Jenner duurt namelijk maar 11 minuten! What?!

kendall jenner

Sporten

Kendall JennerĀ is prachtig en was te zien bij verschillende modeshows en shoots. Zo heeft zij ook samengewerkt met grote merken zoals Givenchy, Chanel en Dior. Voor zo’n lichaam moet Kendall alleen ook wel wat doen. Zo laat zij via haar app weten wat haar favoriete workout is. Wow! Die workout is maar elf minuten lang.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Workout van 11 minuten

De workout die Kendall Jenner doet zou je echt eens moeten proberen. Je hebt er ook totaal niet veel voor nodig om deze te kunnen doen. Het enige wat je namelijk nodig hebt is jezelf en een matje. Kendall Jenner deelde de dertien oefeningen die zij doet om in shape te blijven via haar app. Dit duurt in totaal maar 11 minuten. Wil je de workout ook eens proberen? Doe dan zeker mee!

Niet het enige

We moeten toegeven dat dit niet de enige is wat Kendall Jenner doet om zo goed in shape te blijven. Kendall heeft namelijk ook een personal trainer die zich vooral focust op haar buikspieren. “De volgende dag doet het zelfs pijn om te lachen! Dan weet ik dat ik mijn oefeningen goed heb gedaan”. Verder neemt Jenner de kleine momentjes om in shape te blijven. Zo denkt zij er vaak aan tijdens het kijken van televisie om op te staan en even wat crunches te doen. Later kan ze dan weer relaxen.

Lees ook: Kendall Jenner en vriend zijn 1 jaar samen en delen romantische foto’s!