Als je net als wij weer stiekem waren vergeten dat Kendall Jenner in een relatie zat, snappen wij dat volkomen. Het model houdt namelijk haar relatie met vriend Devin Booker strikt geheim! Behalve dan voor hun jubileum die eergisteren plaatsvond, waar de twee de meest schattige foto’s van hun samen deelden. We vertellen je alles wat we weten over Kendall’s serieuze vriend en hun relatie!

@kendalljenner | instagram
@kendalljenner | instagram

Privé relatie

Van alle Kardashian-Jenners, is Kendall degene die het minst deelt over haar liefdesleven. Hoewel de pers haar al vaker zag lopen met Devin Booker, bleef een update van haar kant een lange tijd uit. Zelfs nu, een jaar later, hebben we nog maar een paar foto’s van de twee die ze zelf hebben gedeeld. Alleen via Instagram Stories liet het koppel af en toe wat los…

Devin Booker

Wie is dan de man die het geluk heeft om te daten met Kendall Jenner? Nou, Devin Booker. Devin is een basketballer voor de Phoenix Suns en is geboren in Michigan. Hoewel hij niet bekend is in de entertainmentwereld, heeft hij een aardige carrière opgebouwd in basketbal. Zo zou hij in 2020 meedoen aan de Olympische Spelen (die helaas niet meer doorgingen door COVID). We weten dat Kendall Jenner een echte basketbal fan is en vaak te vinden is in het publiek. Haar liefde voor basketbal gaat zelfs iets verder: zo heeft Kendall al veel NBA-spelers gedate. Toch lijkt haar relatie met Devin een stuk serieuzer en hebben bronnen aangegeven dat ze ‘het meest gelukkig is dat ze ooit is geweest in een relatie’.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Devin (@dbook)

Insta-official

De love-birds zouden in april 2020 voor het eerst samen gespot zijn en nu weten we dus dat ze op 12 juni 2020 écht officieel waren. Toch maakte Kendall pas op Valentijnsdag dit jaar haar relatie met Devin bekend op social media. Ze deelde een zoete foto van hun met een hartje en een naamtag. Ook de Kardashian-Jenner familie zou helemaal aan boord zijn met Kendall’s keuze. Eergisteren deelden de twee een exclusieve blik in hun relatie via Insta stories, waar ze veel knuffelend te zien zijn. De twee zien er reuze verliefd uit en het is ze gegund!

Lees ook: Oehh! Deze knappe man is de nieuwe vlam van Gaby Blaaser