Als er iemand weet hoe ze het beste fit kan blijven, is het zangeres Dua Lipa wel. We kwamen erachter dat zij uit de kast trekt om zelf in shape te blijven en dat is nogal wat. Ben je benieuwd hoe zij het aanpakt en wil je wat inspiratie op doen voor jezelf? Lees dan snel verder en kom erachter wat de workout routine van Dua Lipa is!

workout routine
Bron: Instagram @dualipa

Fit blijven

Dat Dua Lipa onwijs fit is, is één ding. Dat ze ook nog eens de meest sterke abs ooit heeft is een ander ding. Deze blijven menig vrouw goed bij na het zien ervan. Uiteraard is het nog maar de vraag of je deze abs ook echt zou willen hebben, maar het lijkt in ieder geval een goede motivatie en inspiratie te zijn voor vele vrouwen om in ieder geval meer core te gaan trainen. Ze liet eerder al weten dat ze traint voor een halve marathon (ja, ook nog dames) en hiervoor juist ook haar core traint met bijvoorbeeld variaties op crunches, planks of leg raises.

Workout routine van Dua Lipa

Women’s Health besloot haar workout routine door middel van Instagram posts eens op een rijtje te zetten. Helemaal exact zal het niet zijn, maar het geeft toch een kleine indicatie van wat er van je verwacht wordt wanneer je zo fit wil worden als Dua Lipa. Het volgende trainingsschema kun je aanhouden of gebruiken ter inspiratie:

Maandag:

Trainingssessie met trainer Sora Connor van Dua Lipa

Dinsdag:

15 minuten HIIT workout en core workout

Woensdag:

Pilates

Donderdag:

15 minuten HIIT workout en core workout

Vrijdag:

Boxen

Zaterdag:

15 minuten HIIT workout en core workout

Zondag:

Y7 Yoga

Hieronder een voorbeeld van een HIIT workout met focus op core:

Variatie

Zoals je hierboven ziet, kiest Dua Lipa voor een heel gevarieerd trainingsschema. Voor haar is geen enkele dag hetzelfde, omdat ze steeds voor hele andere type workouts kiest. Dit kan zomaar dé workout routine zijn die ervoor zorgt dat jij het sporten wel volhoudt! Haal er je inspiratie uit en ga er voor,  girl!

Lees ook: Hekel aan burpees? Deze oefening is net zo effectief