Met babynieuws kun je ons altijd blij maken! Na een rits van andere BN’ers die onlangs bevallen zijn, was het nu de beurt aan Xelly Cabau van Kasbergen! De prachtige make-up artist en haarstylist deelt de foto’s én naam van haar pasgeboren tweede kindje.

Xelly

Wat was Xelly Cabau van Kasbergen (32) prachtig zwanger! Of dit door haar natuurlijke glow komt of door haar geweldige make-up en haar-skills is ons nog onduidelijk. Waarschijnlijk een goede combinatie van beide! Hoewel Xelly misschien voornamelijk bekend staat als ‘de zus van Yolanthe’, is ze zo veel meer! Ze zit ondertussen namelijk al meer dan tien jaar in het vak als visagist en hairstylist. Zo doet ze regelmatig de make-up en het haar van vele Nederlandse sterren, waaronder Lieke van Lexmond, Sylvie Meis, Kim Feenstra en Romee Strijd. Op haar YouTube kanaal deelt ze haar persoonlijke en professionele leven in haar vlogs en geeft ze tutorials voor haar 82 duizend volgers.

Papa Beer

De opnieuw kersverse vader Beer Muller is al sinds 2008 samen met zijn grote liefde Xelly! In 2018, precies tien jaar later vroeg hij haar ten huwelijk en de twee zijn sindsdien verloofd. Op 22 maart 2019 werden de tortelduifjes voor het eerst ouders van hun super schattige zoontje Yono Kasper Muller Cabau!

Rio Johnny Muller Cabau

De exacte datum van de geboorte van de babyboy is niet zeker, maar vandaag (3 juni) maakte Xelly het in ieder geval op haar Instagram bekend. Samen met deze adorable foto’s maakte ze ook de naam bekend: Rio Johnny Muller Cabau. Of de naam net als eerste zoon Yono is afgeleid van de naam van haar (schoon)zussen – Yolanthe en Noor – is onwaarschijnlijk, maar een prachtige naam is het wel!

Lees ook: Babynieuws: actrice Bo Maerten bevallen van haar eerste kindje!