Het liefdesleven van Yolanthe Cabau ligt eigenlijk vrijwel altijd onder de loep sinds ze gescheiden is. Enne, dat levert soms gekke situaties op. Afgelopen weekend deelde Yolanthe een kiekje met een man en haar volgers waren meteen door het dolle heen. Heeft ze een nieuwe lover of is er iets anders aan de hand?

yolanthe cabau
Bron: @yolanthecabau

Nieuwe lover?

Yolanthe Cabau was afgelopen weekend op stap en at ’s avonds buiten de deur. Uiteraard mochten we daar van meegenieten en deelde Yolanthe een aantal leuke kiekjes op haar Instagram Stories. Eén van die kiekjes sprong er meteen uit voor veel mensen en heeft gezorgd voor een hoop vraagtekens. Ze stond namelijk op de foto met een man. Enne, de reacties op deze man gingen alle kanten op.

De vraag wie deze man is, kwam namelijk direct op tafel. Vervolgens begonnen de reacties binnen te druppelen. Veel van Yolanthe’s volgers dachten namelijk meteen aan een nieuwe liefde.

Broerlief

De reacties stroomden dus binnen en ook Yolanthe kreeg al snel lucht van alle rumors. Ze besloot daarom met een kleine uitleg te komen om zo de vragen de wereld uit te helpen. In een nieuwe story vertelt ze hoe het echt zit. Veel mensen denken dat ze met haar nieuwe lover op de foto staat, maar dit verhaal blijkt iets anders in elkaar te steken. Ze staat namelijk met haar broer op de foto.

“Ik krijg heel veel berichtjes en vragen over de man in kwestie op deze foto”, begint ze in haar story. “Nee, hij is niet mijn nieuwe vriend jongens. Dit is mijn broer Xavier”, legt ze uit. Oeps! De twee lijken dus toch niet helemaal op elkaar, maar hebben wel degelijk hetzelfde DNA. Iets dat ons al bekend was, want wij namen het leven van deze knappe broer eerder al eens onder de loep.

Yolanthe Cabau
Bron: Instagram @yolanthecabau

Lookalikes

Het is eigenlijk best gek dat deze familieband door veel van haar volgers niet herkend werd. Over het algemeen lijken de broers en zussen Cabau namelijk allemaal wel op elkaar. Onlangs deelde Yolanthe nog wat kiekjes met haar moeder op Instagram en werd ons meteen duidelijk waar de goede genen vandaan komen. Ook de overeenkomsten tussen de zusjes zijn ons niet onbekend. Zo zien we regelmatig zus Xelly Cabau op de foto verschijnen met Yolanthe. De twee zijn als twee druppels water!