Yolanthe Cabau deelt regelmatig foto’s van haar (soms pikante) outfits op Instagram. Maarre, soms gebeuren er dingen die je niet verwacht. Zo zijn de kiekjes van de actrice nu op AliExpress – ja inderdaad, de beruchte Chinese marktplaats waar je van alles kunt kopen.

yolanthe cabau

Foto’s van Yolanthe Cabau

Als je Yolanthe volgt op Instagram, dan heb je waarschijnlijk regelmatig geweldige outfit foto’s voorbij zien komen. Haar prachtige lichaam komt altijd goed naar voren en ze weet precies hoe ze zichzelf moet stylen. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen geïnspireerd raken door haar looks.

Maar wat blijkt nu? Een foto van Yolanthe in een zwarte doorschijnende broek, die ze droeg tijdens Coachella, is terechtgekomen op een plek waar die niet zou moeten zijn.

Foto’s op AliExpress

Grote kans dat er sprake is van ongewenste situatie. Heeft Yolanthe toestemming gegeven voor het gebruik van haar foto? Heeft ze deze broek misschien gekocht bij een Chinese verkoper op AliExpress? Het antwoord op beide vragen lijkt waarschijnlijk ‘nee’ te zijn. We achten de kans dat de actrice tijdens haar Coachella-bezoek (wat een behoorlijk vermogen kost) heeft rondgelopen in een broek van de Chinese verkoper.

En helaas, het is niet ongewoon dat foto’s van bekende personen worden gebruikt voor promotionele doeleinden zonder hun toestemming. In dit geval lijkt het erop dat de foto van Yolanthe per ongeluk terecht is gekomen op het platform, zo meldt Weekend. Er zijn in totaal drie foto’s van de actrice op de website te vinden.

yolanthe aliexpress
Bron: AliExpress

Het geheim van Yolanthe

Eén ding is in ieder geval wel duidelijk: een zwarte doorschijnende broek zit Yolanthe als gegoten. Het is immers niet zonder reden dat de website de foto van de actrice heeft gestolen. Of we er allemaal net zoals Yolanthe uit zien, zodra we deze broek aantrekken, is een tweede. De actrice vertelde eerder namelijk dat ze keihard traint om haar figuur in deze shape te behouden.

Om de putjes en benen in haar billen te verminderen gebruikt de actrice een hulpmiddel. “Bijna elke avond voor het slapengaan doe ik aan cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb”, vertelde Yolanthe in het zomerboek van Grazia. Of de actrice dit voor een ander doet? Hell no.  “Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen.”

Er fit uitzien is voor Yolanthe geen hoofdzaak, maar een fijne bijkomstigheid. “Het is top om je op je allerfitst te voelen. Je wordt dan wakker met goede energie en zin in een nieuwe dag. Die lifestyle werkt voor mij en dat gun ik iedereen”, aldus Yolanthe. Hear, hear!