Neem je een kijkje op de Instagrampagina van Yolanthe Cabau, dan zie je dat de actrice niet stil zit. Yolanthe werkt keihard om haar lichaam in shape te houden en leeft enorm gezond. Behalve sporten en gezond eten heeft de actrice ook een handig trucje om putjes in haar benen en billen te verminderen.

Killerbody

Yolanthe heeft eenĀ body to die forĀ en werkt daar keihard voor. Zes keer per week werkt Yolanthe zichzelf in het zweet en daarbij eet ze enorm gezond. Om de putjes en benen in haar billen te verminderen gebruikt de actrice een hulpmiddel. “Bijna elke avond voor het slapengaan doe ik aan cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb”, vertelt Yolanthe in het zomerboek van Grazia.

Putjes in benen en billen

Yolanthe weet dat cellulite hartstikke normaal is, maar neemt haar benen en billen toch onder handen. De actrice doet dit voor zichzelf, omdat ze goed voor haar eigen lichaam wil zorgen. “Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen.”

Fit voelen

Dat Yolanthe er ontzettend fit uitziet is natuurlijk een leuke bijkomstigheid, maar de actrice werkt vooral hard om zich goed te voelen. “Het is top om je op je allerfitst te voelen. Je wordt dan wakker met goede energie en zin in een nieuwe dag. Die lifestyle werkt voor mij en dat gun ik iedereen.”

Lees ook: Dit is het prachtige penthouse van Yolanthe Cabau in LA