De geruchtenmolen rondom het liefdesleven van Yolanthe Cabau draait al een tijdje overuren. De actrice werd meerdere keren gespot met het handsome model Lentini Eersteling. Of er sprake is van liefde? Daar lijkt het wel op. De twee gaan namelijk samen op vakantie.

Niet bevestigd

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe en Lentini samen worden gespot. De twee lijken het al een tijdje gezellig met elkaar te hebben, maar hebben hun eventuele romance nooit naar buiten gebracht. Sterker nog, Yolanthe bevestigde onlangs aan Grazia dat ze geen relatie heeft: “Ik ben vrijgezel en geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind.”

Liefde in de lucht

Ondanks dat Yolanthe haar eventuele romance met Lentini zelf niet toegeeft, werden de twee wél samen op het vliegveld in Portugal gespot. RTL Boulevard wist de beelden te bemachtigen en deelt een korte video van Yolanthe en Lentini op het vliegveld. Eén ding kunnen we met zekerheid zeggen: het ziet er gezellig uit.

Het is niet duidelijk of de twee gaan genieten van een liefdestrip, maar wij hopen stiekem van wel. Want geef toe: hoe knap is dit koppel samen?

Lentini Eersteling

De knappe, 26-jarige, Lentini is geen onbekende voor ons, hij is namelijk de ex van topmodel Imaan Hammam. Smaak heeft deze man dus zeker. Ook is hij, surprise, model. Het kon haast niet anders.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door – (@lentini_eersteling)

Lentini is model bij het Nederlandse modellenbureau De Boekers. Naast zijn carrière als model is hij ook ondernemer, als we zijn Instagram mogen geloven. Als we naar zijn foto’s kijken kunnen we wel stellen dat hij aardig wat uurtjes per week in de sportschool doorbrengt. We kunnen de blokjes op z’n buik letterlijk tellen.

Lees ook: Zo rekent Yolanthe Cabau af met putjes in haar benen en billen