We zagen er al hier en daar voorbij komen, maar nu heeft Cardi B (28) voor het eerst een hoofdrol in een film bemachtigd. De Amerikaanse, die voornamelijk bekend is als rapper, speelt de hoofdrol in de film ‘Assisted Living’ van filmstudio Paramount.

Cardi-B-Hustlers-movie

Story

“Assisted Living” wordt beschreven als een “rauwe komedie” met een “enorm hart”. Het volgt Amber (Cardi B), een boef die zichzelf boven haar hoofd bevindt als een overval misgaat. Ze is op de vlucht voor de politie en Amber en haar voormalige crew hebben moeite om een plek te vinden waar ze zich kunnen verstoppen. Amber heeft geen opties meer en vermomt zich als een oudere vrouw en verstopt zich op de enige plek waar niemand zal kijken: het verpleeghuis van haar vervreemde grootmoeder.

Film carrière

Cardi B, de Grammy-winnende artiest achter hits als ‘Bodak Yellow’, ‘I Like It’ en ‘WAP’, maakte haar speelfilmdebuut tegenover Jennifer Lopez, Constance Wu en Keke Palmer in ‘Hustlers’, het misdaaddrama uit 2019 over strippers die de rollen omdraaien voor hun rijke Wall Street-klanten. Ze kreeg ook een rol in ‘F9’, het nieuwste deel in de Universal’s ‘Fast & Furious’-franchise.

Wist je ook dat Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence samen in een nieuwe Netflix-film gaan spelen?