Producer Yung Felix en zijn vriendin Widya Soraya zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dit kondigde Widya gister aan op haar Instagram. Youtuber en content creator Widya lanceerde een “special project”, de komst van hun eerste kindje.

De relatie van Yung Felix en Widya Soraya

De meeste zullen DJ en producer Yung Felix wel kennen van nummers als Last Man Standing en OEFF. Maar wat minder mensen weten is dat Yung Felix, wiens echte naam Felix Laman is, een bloedmooie vriendin heeft. De twee zijn al sinds 2015 samen en lijken van buitenaf de perfecte relatie hebben. Hoewel we natuurlijk allemaal weten dat perfectie niet bestaat, komt dit stel wel aardig close.

Het “special project” van Felix en Widya

En toen brak gister eindelijk de dag van de onthulling aan! De komst van de kleine werd op een heel speciale manier aangekondigd. Via de Instagram van Widya werden we al een tijdje geteased met een “special project”. In de week voorafgaand aan de grote onthulling postte de content creator verschillende behind the scenes foto’s van het speciale project. En omdat Widya YouTuber en content creator is, zag dat er natuurlijk schitterend uit. Alles klopte gewoon.

Schermafbeelding 2021-11-05 om 09.42.53 Schermafbeelding 2021-11-05 om 09.43.30

De video die Widya op haar Instagram pagina post is out of this world. Ze vertelt hoe Felix haar een nieuwe manier van liefhebben heeft laten zien. “Je laat mij zien wat liefde echt is”, zegt Widya in de video. En hoe liefde in de kleine dingen zit. De kleine momenten in het leven die misschien wel het meest dierbaar en waardevol zijn. Wij zijn sprakeloos na het zien van deze prachtige boodschap, en we denken dat Widya en Felix de meest liefhebbende ouders ooit gaan zijn.

Lees ook: Droom jij weleens dat je zwanger bent? Dit is wat het betekent