Yvonne Coldeweijer deelde vorige week het leuke nieuws dat ze in verwachting is van een kindje. Ze is nu volop van haar zwangerschap aan het genieten tijdens haar vakantie op Mykonos samen met lover Max. In een vlog in haar Instagram Story showt ze voor de eerste keer haar groeiende baby belly.

Yvonne Coldeweijer zwanger babybelly instagram
Bron: @lifeofyvonne

Baby on the way

Normaal praat onze roddelqueen vooral over anderen en niet zoveel over haar privéleven. Maar daar kwam toch verandering in toen Yvonne met al haar volgers het nieuws deelde dat ze zwanger is. Bij een foto samen met de vader van de kleine schreef ze “11-12-2023”. Of ook wel de uitgerekende datum van haar kindje.

Baby belly

Nu is ze, zover dat kan, aan het genieten van haar eerste trimester op haar vakantie op Mykonos. De reis er naar toe ging niet helemaal zoals ze had gehoopt. “Wat was ik misselijk op de boot van Santorini naar Mykonos”, zegt ze in haar vlog. Gelukkig heeft ze de reis overleefd en komt ze uiteindelijk in het hotel aan.

Ze laat eerst zien hoe het hotel eruitziet om daarna iets anders aan haar volgers te showen. Namelijk haar baby belly. Ze is natuurlijk nog niet zolang zwanger, maar toch is er wel écht iets te zien. “Groeit al hard”, zegt ze in haar vlog. Zo leuk!

Bron: @lifeofyvonne