Heel het internet stond er vol mee: de plotselinge breuk tussen Jade Anna en Gio. De twee vertelden in een YouTube-video dat het koppel goed uit elkaar is gegaan, maar daar heeft Yvonne Coldeweijer – uiteraard – ook nog wat over te zeggen.

gio jade anna yvonne coldeweijer
Bron: @lifeofyvonne @jadeanna

Jade Anna en Gio uit elkaar

“Zo trots op ons en dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gemaakt”, deelde Jade vorige week op Instagram. “Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben.”

Niet alleen op Instagram verscheen een verdrietig over de breuk tussen het YouTube-duo, ook deelde Gio een uitgebreide video waarin hij samen met Jade over de situatie vertelde. Dit ging, net als bij zijn vorige break-up video’s, gepaard met flink wat tranen en ongemakkelijke stiltes. Het duurde vervolgens niet lang tot de video heel het internet overging, waar Gio waarschijnlijk niet verdrietig om zal zijn. Met zijn vorige break-up video haalde hij namelijk een gigantisch geldbedrag binnen.

De reden volgens Yvonne Coldeweijer

Dat de twee uit elkaar zouden zijn vanwege ‘ontbrekende gevoelens’ is volgens Yvonne Coldeweijer absoluut niet waar. Via Instagram deelde de roddelkoningin vanochtend een update met nogal heftige informatie. “Oh lordie, scooooop”, begint ze haar verhaal. “Dit is de echte reden dat het uit is tussen Jade Anna en Gio”, gaat ze verder.

Yvonne legt uit dat ze het kletsverhaaltje over het feit dat Jade niet meer verliefd is op Gio, eigenlijk nooit heeft geloofd. “Gio heeft zich flink misdragen. Hij is vorige week vreemdgegaan met Emma. Wat een FOOL”, legt ze uit.

‘Vreemdgegaan en opgebiecht’

Volgens Yvonne zou Gio het heel gezellig hebben gehad met deze dame en een andere man, genaamd Alex. Dit drietal zou een wilde nacht hebben beleefd, waarna Gio à la minute spijt hebben gekregen. “Hij moest huilen omdat hij zich zo schuldig voelde en is midden in de nacht naar Jade gegaan en heeft het opgebiecht. Zij heeft het toen uitgemaakt.”

De roddelkoningin beweert dat dit nieuws van een zeer betrouwbare spion komt, die dit uit eerste hand schijnt te weten. Volgens Yvonne zou Jade het liever niet met de buitenwereld willen delen, waardoor deze liefdevolle break-up is bedacht. “Echt sneu”, stelt Yvonne die Jade ook meteen een hart onder de riem steekt. “Girl, you deserve better 💪🏼”