Yvonne Coldeweijer staat bekend als @lifeofyvonne aka de juicekoningin van Instagram. Ze plaatst haar roddels niet alleen op haar Instagram-account. Nee, ze vlogt er ook nog eens over op YouTube. Niet iedereen is fan van Yvonne, maar dat lijkt haar niks te boeien.

yvonne coldeweijer over haatreacties bankrekening
Bron: @lifeofyvonne

Te gast in podcast

Yvonne was te gast in de podcast De Weg Naar Succes. Daarin gaat podcastmaker Nino Wilkes in gesprek met Nederlandse ondernemers om te vragen naar hun succes. Yvonne trapte de allereerste aflevering van de gloednieuwe podcast af. Na ongeveer twintig minuten was Nino benieuwd naar de mening van haar ouders over het werk dat ze doet. “Vroegen die zich niet af: ‘Yv , wat doe je?'”, vraagt hij aan Yvonne. “In het begin wel”, geeft de blondine toe. “Toen was het natuurlijk ook vrij shocking wat ik deed. Nu is iedereen er een soort van aan gewend. Dat is wel hilarisch. De haat wordt ook minder. Mensen weten het nou wel”, vertelt ze.

Haatreacties

Niet iedereen is fan van het werk dat Yvonne doet, maar toch valt de haat die ze krijt mee. “Bij het woord haat moet je ook niet denken aan bedreigingen. Nee het is meer van: ‘Dat vreselijke mens met haar geroddel. Get a life, get a job‘”, vertelt ze. Vervolgens stelt Nino haar de vraag of ze soms niet denkt dat die mensen gelijk hebben. “Nee joh. Ik kijk alleen maar naar mijn bankrekening in principe. Weet je, het cijfer op mijn bankrekening geeft aan hoe goed ik bezig ben”, vertelt Yvonne.

Meer bronnen

Toen Yvonne net begon met haar juicekanaal @lifeofyvonne postte ze alle roddels die ze binnen kreeg, ook al had de blondine maar één bron. Nu gaat ze anders te werk. “De rechter heeft een aantal keren gezegd dat dat niet genoeg is. Dus ik laat nu de laatste tijd iets meer juice liggen omdat het dan van één persoon komt”, vertelt de juicekoningin. Toch vergeet ze de tips niet die maar van één persoon afkomen. “Ik onthoud het gewoon. Als ik het dan nog ergens anders hoor of er iets anders bij aansluit, dan kan ik het misschien vragend alsnog opgooien. Ik ben nu iets minder radicaal dan een half jaar geleden.”

Lees ook: Om deze reden doet Yvonne Coldeweijer niet mee aan tv-programma’s.