Onze juice queen, Yvonne Coldewijer, hield onlangs een Q&A op haar Instagram. Volgers stelden weer leuke vragen en daarbij vroeg iemand of ze zou meedoen aan tv-programma’s. Yvonne gaf uitgebreid antwoord op deze vraag.

Yvonne Coldeweijer André Hazes biografie

Tv-programma’s

Op Instagram vroeg een volger of zij mee zou doen aan programma’s zoals De Verraders of Expeditie Robinson. “Expeditie is echt niks voor mij. Op een eiland gesloten zitten vol met BN’ers, no thanks“, antwoordde Yvonne. Expeditie Robinson ziet ze dus totaal niet zitten.

Yvonne vertelde ook dat ze in 2021 werd gevraagd voor het programma De Verraders. Dit was in het begin van haar carrière. Ze ging toen naar een intakegesprek waar ze ontzettend veel zin in had. Volgens haar leek het een heel interessant idee om mee te doen. “Leugenachtige BN’ers opsporen is mijn specialiteit”, vertelde ze. De deelname ging uiteindelijk niet door, omdat volgens het castingteam Yvonne te gevoelig lag bij de andere deelnemers.

Ranking the Stars

In haar uitgebreide uitleg op Instagram, liet Yvonne ook iets weten over het programma Ranking the Stars. Ook hiervoor werd er aan haar gevraagd om mee te doen. Achteraf is dit niet doorgegaan, omdat ze bang waren dat de andere BN’ers zich zouden terugtrekken vanwege Yvonne haar deelname. Dat vernam ze van een ‘zeer betrouwbare’ spion.

We zullen juice queen Yvonne voorlopig dus niet zien in Tv-programma’s. Ze vertelde dat ze tegenwoordig gelijk nee zegt als gevraagd wordt om ergens aan mee te doen. “Too complicated, en heb het even niet nodig”, zei ze op haar Instagram

Yvonne
Bron: @lifeofyvonne

Lees ook: Dit is het salaris van roddeltante Yvonne Coldeweijer