We kennen haar allemaal, juice-koningin Yvonne Coldewijer. Eerder onthulde ze dat Waylon vreemdging terwijl partner Bibi Breijman in verwachting was van hun tweede kindje. Yvonne doet nu weer een onthulling over de zanger.

Bron: @bibibreijman

Vreemdgegaan

De geruchten bleken werkelijkheid te zijn: Waylon is ontrouw geweest in de periode dat Bibi Breijman in verwachting was van zoontje Chester. Dit bevestigde hij in een inmiddels verwijderde Instagram-post. Bibi heeft enkele weken gewacht om op de situatie te reageren, maar het heeft niet langer geduurd tot ze daar een YouTube video over maakte. Thank god for Waylon, dat Bibi hem uiteindelijk een tweede kans heeft gegeven. Want twee weken terug deelde Bibi nog zoete vakantiefoto’s met Waylon.

Jinek

Waylon zou eergisteren aan de talkshow bij Eva Jinek zitten om zijn grote sorry-interview te geven, maar dat ging niet door. Mensen speculeren dat hij dat niet meer ‘durfde’, vanwege angst dat er misschien nog meer dirt los zou komen. Het zou wat zijn: dan vertelt de zanger dat het een éénmalig iets was, en ineens staan er meerdere vrouwen in de crowd op en beweren heel wat anders. Akward!

Nieuwe onthulling

Jucie-koningin Yvonne Coldewijer kennen we inmiddels allemaal. Ze heeft overal ‘spionnen’ om juice op te halen van bekende Nederlanders, en dat vindt niet iedereen wat. Maar goed, zij gaat er lekker mee door. Want hoe erg het ook is, we smullen allemaal van de juicy stuff. Vandaag kwam ze ook met iets heel interessant, en ja hoor, dit gaat ook over Waylon.

Het is niet zo’n gigantische onthulling als zijn ontrouw naar de moeder van zijn kinderen, maar het is alsnog iets wat we niet hadden verwacht. Wist je namelijk dat Waylon zijn buik vet weg heeft laten zuigen? Wacht wat, Waylon? Ja hoor, dit onthult Yvonne op haar Instagram en ze vindt het iconisch: “Ahahah ik plas alweer in mijn broek van de juice die ik zo ga posten”, aldus de roddelaar.

Bron: @lifeofyvonne
Bron: @lifeofyvonne