Er is helaas een grote kans dat we dit jaar onze koffers niet kunnen pakken en kunnen genieten van een ander land. Dat is voor veel mensen een teleurstelling maar tóch zijn er genoeg mogelijkheden om jouw zomer alsnog leuk te maken, gewoon in eigen land. Een groot voordeel daaraan is natuurlijk het feit dat je jouw gespaarde vakantiebedrag overhoudt.

niet-op-vakantie-geld

Nu jij die – misschien wel duizenden – euro’s niet besteed aan het reizen en restaurantjes in bijvoorbeeld Spanje, houdt je dus een heel zakcentje over. Daar kan je net zo goed van genieten! Wij hebben een paar perfecte dingen voor jou bedacht, waar jij misschien al een tijdje van droomt maar nog geen kans voor hebt gehad je geld voor opzij te zetten. Now is the right time!

Ga sparen voor een groter doel

Misschien droom jij al wel jaren van een mooi appartement dat jij op het oog hebt, een gloednieuwe auto of iets anders groots. Het zakcentje dat jij hebt overgehouden aan het niet op vakantie gaan kan daar een enorm goede bijdrage voor zijn. Zo ben je een stuk dichter bij jouw doel, zonder dat je dit voorspeld had. Bij het sparen van zulke grote bedragen is het wel belangrijk om dit op een veilige plek te zetten. Ga bijvoorbeeld eens voor Raisin, via dit account krijg je gratis toegang tot goede banken uit heel Europa, die daarnaast rente geven. Zo bouw je ook nog eens een zakcentje op!

Upgrade jouw interieur of balkon

Iets waar vele van ons nog altijd mee bezig zijn, het constant upgraden van nieuwe meubels of accessoires in huis. Het blijft een leuke hobby en je kunt nooit genoeg hebben, als het aan ons ligt dan. Beetje bij beetje verzamel je nieuwe items waardoor jouw huis, tuin of balkon als een echt thuis voelt. Ga eens heerlijk een dagje interieur shoppen en tover jouw huis om in jouw droomhuis. Nu de zomer eraan komt kan het ook geen kwaad om jouw balkon of tuin eens onder handen te nemen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Balkon (@enguzelbalkon) op

Koop het designeritem

Grote kans dat jij al een tijdje verliefd bent op een designertas, schoenen of een ander duurder item. Het kan zijn dat je hier nog niet het geld voor hebt kunnen sparen of je het nét niet waard genoeg vond. Nu jouw vakantie niet meer doorgaat en je dus een heel bedrag overhoudt, staat er niets meer in de weg tussen jou en jouw droomitem. Ga er dus gewoon voor, je zal er geen spijt van krijgen.

Sieraad

Houd jij van sieraden maar ben je het zat om de goedkopere versies te kopen, waarmee je niet kunt douchen? We begrijpen je helemaal. Een goed sieraad kost al gauw wat wanneer je kwaliteit verwacht. Daarom kiezen veel mensen voor vergulde items, waar je erg zuinig op moet zijn. Tijd om jezelf eens te verwennen met een écht sieraad! Die een stukje langer meegaat dan een aantal maanden…


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door a n n a + n i n a (@annaninanl) op

Een goed matras

Iets waar je niet zo snel aan denkt, bij het uitgeven van geld. Toch kan een goed matras voor wonderen zorgen. Het kost een beetje, maar dan heb je ook wat. Wanneer je een nieuw matras hebt gekocht kom je er pas achter hoe fijn in bed kruipen is. Wij vinden het in ieder geval een echte investering.

Investeer in een fijne gadget

Kies jij altijd voor ‘de budgetproof variant’ als het aankomt op telefoons en andere gadgets? Dan hoef je dat nu eens niet te doen. Want uiteindelijk is goedkoop vaak toch duurkoop. Kies een telefoon met de beste features, een paar oordopjes met uiterst goede kwaliteit, een nieuwe laptop die je al heel lang nodig had of een super handige en mooie smartwatch. Wij blijven team Apple. Geloof ons, het is je geld echt waard. Deze kenner heeft eerst ook heel wat budgetproof versies aangeschaft voor ze het verschil in kwaliteit leerde kennen.

Toerist in eigen land

Natuurlijk is het niet wat je voor ogen had, jouw vakantie spenderen in jouw eigen land, maar ook dit kan je leuk maken. De maatregelen zijn steeds iets meer aan het versoepelen en de horeca gaat weer open. Ga daarom eens naar plekken in Nederland waar jij nog nooit bent geweest en trek er heerlijk op uit met jouw vrienden en/of familie. Met natuurlijk de nodige anderhalve meter afstand komt jouw zakcentje toch nog handig van pas.