Bestaat jouw me-time uit jezelf in de watten leggen met een uitgebreide haarroutine én een bezoek aan Zara? Dan kunnen we spreken over een gevalletje best of both worlds. Zara komt met een gloednieuwe haarlijn en wij kunnen je alvast vertellen: je wil alles hebben.

zara haarproducten
Bron: Zara

Van parfum tot haarproducten

Dat je bij een bezoek aan je favo winkelketen niet alleen maar voor kleding aan het juiste adres bent, maar ook heerlijke geuren kunt scoren, weten we inmiddels. Zara weet flink wat high-end geuren te vertalen in een dupe en giet ze ook nog eens in een flacon die je badkamerplankje siert. Inmiddels verkoopt Zara ook make-up, wat waarschijnlijk behoorlijk goed verkoopt. De winkelketen heeft het beautyassortiment namelijk nog verder uitgebreid en komt met een heuse haarlijn op de proppen. En hier worden we héél blij van.

Everyday Basics

Zara lanceert een haarlijn met de naam Zara Hair EVERYDAY BASICS. Deze collectie bevat zes verschillende haarproducten in samenwerking met de haarstylist Guido Palau. Deze haarstyliste is onder de celebs geen onbekende, aangezien hij eerder samenwerkte met namen als Cindy Crawford, Naomi Campbell en Linda Evangelista. Guido is een heuse haargoeroe en weet als geen ander waar een goed haarproduct aan moet voldoen.

De lijn bestaat uit zes verschillende producten om je lokken in model te brengen (en te houden), namelijk een Hair Spray, Light Hair Balm, Dry Texturizing Spray, Volumizing Mousse, Blow Dry Spray en Curl Activator. Zo is er voor ieder haartype wel een product en kun je verschillende looks met deze haarlijn creëren. Van een bouncy geföhnde look tot aan een loeistrakke staart zonder fly aways: alles is mogelijk.

Geheimzinnig

We horen je denken: wat zijn de prijzen van deze producten en zijn ze al te shoppen? Voor laatstgenoemde moet je nog even geduld hebben. Zara maakte namelijk in een TikTok bekend dat de producten vanaf 4 maart beschikbaar zijn. In deze video zien we een reeks busjes met glazen deuren door New York rijden. Wat je door de glazen wanden ziet? Gigantische flacons met – je raadt het niet – de haarproducten van Zara.

@zaraZARA HAIR EVERYDAY BASICS. Available March 4th.♬ original sound – ZARA

Over de prijzen van de EVERYDAY BASICS-lijn is de winkelketen nog erg stil, al verwachten wij niet dat Zara de hoofdprijs zal vragen. Wij wachten in ieder geval met smart op de lanceringdatum want eh… deze heerlijke producten moeten simpelweg op ons badkamerplankje staan. Al is het alleen maar vanwege de aesthetics.

Tip: neem een bezoekje aan de allergrootste Zara in Nederland, want we verwachten dat de producten hier sowieso te vinden zullen zijn.