Amandelvormige ogen, een spleetje tussen je voortanden of kuiltjes in je wangen. Veel van deze 7 schoonheden zijn lastig na te maken. Ben jij niet gezegend met één van deze schoonheden? Keep your head up want zelf sproetjes maken is helemaal hip at the moment. Wij zagen een TikTok voorbij komen waarin een TikTokker laat zien hoe ze de beste fake freckles maakt.

Bron: Pinterest.com
Bron: Pinterest.com

Fake freckles

Wil jij toch heel graag sproeten maar ben je er niet mee geboren? Of heb jij wel sproeten in de zomer maar trekken ze weer weg in de winter? Wij hebben er een goede oplossing voor. Er zijn natuurlijk verschillende dingen die je vast en zeker voor bij hebt zien komen. Je kan het bijvoorbeeld met een wenkbrauw potloodje aanzetten of met het borsteltje voor je wenkbrauw. Maar ja dit blijft niet altijd even goed zitten. Daarom hebben wij een perfecte hack voor jou gevonden die je zo kan toepassen!

Zo maak je de schattigste summer freckles

 

@probskydjeraa Ik doe dit echt te vaak op #hack #makeup #sproetjes #fyp #tiktoknl ♬ Okee Shordy Trobi Ronnie Flex Chivv ADF Samski – Trobi

Wij zagen deze TikTok voorbij komen, en even eerlijk hoe realistisch zien haar fake freckles eruit? Ze gebruikt de L’Oréal Paris Magic Retouch Temporary Instant Root Concealer Spray (deze is gewoon te koop in de drogist). Ze vertelt er bij dat deze spray eigenlijk voor uitgroei is bedoeld maar als je hem met een afstandje op je gezicht sprayt de perfecte fake freckles krijgt. Het effect is zoals we allemaal kunnen zien prachtig. Je kan helemaal zelf bepalen hoe heftig je de sproetjes wilt. Ook werkt het op alle huidskleuren laat ze weten. “Ik krijg er oprecht veel complimentjes over en veel mensen denken dat de sproetjes gewoon natuurlijk zijn.” Ga jij het uitproberen?

Lees: Dit is waarom je een minerale zonnebrand zou moeten gebruiken