We zitten midden in de winter, en dat is te merken aan onze bleke winterhuid. De zon is al een tijdje niet meer te zien, en de UV-straling is ook niet altijd even gezond voor je. Maar geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je, waardoor je toch nog een subtiele tan hebt, namelijk tanningdrops! Wat dit is en hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Instagram @sarasampaio
Instagram @sarasampaio

Met deze zelfbruiners ben jij van je bleke winterhuid af

Ook al is het winter, het liefst hebben we voor altijd die summerglow. Maar dat kan nu! Geef je gezicht een extra touch met tanningdrops.

Tanningdrops

Wanneer je voor het eerst zelfbruiner gebruikt kan dit spannend zijn; je wilt natuurlijk niet oranje uitslaan. Daarom zijn tanningdrops de perfecte oplossing. Met deze zelfbruiner krijg je een heel subtiel effect, maar net genoeg voor een mooie glow.

Maar hoe werkt deze zelfbruiner nou? Je mengt een paar druppels met je favoriete moisturizer, en brengt deze dan aan op je gezicht. Meestal duurt het ongeveer een uurtje voordat je resultaat ziet. Doordat je de tanningdrops mengt met je moisturizer voorkom je vlekken op je gezicht.

Een tip: test de zelfbruiner eerst op je hand. Dan heb je een indicatie van hoe de kleur er op je huid uit komt te zien. Zo kom je in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Opbouwen is key

Misschien is het heel verleidelijk om in een keer heel veel zelfbruiner te gebruiken, maar geloof ons maar, het wordt er echt niet mooier op. Je kan het veel beter opbouwen tot het gewentste resultaat. Begin dus niet in een keer met te veel druppels, maar eerder tussen de één en vier druppels. Wil je de kleur toch iets donkerder? Dan kan je dit proces herhalen.

Lees ook: Zelfbruiner gebruiken voor vollere lippen? Deze hack laat zien hoe!