De volle lippen trend is nog volop aanwezig: goed nieuws voor mensen met natuurlijke volumineuze lippen, minder voor de rest. Laten we voorrop stellen, er is niks mis met dunne lippen of een amper zichtbare bovenlip. Toch zijn we altijd blij met hacks die hetzelfde effect van fillers geeft, zonder dat we hiervoor te maken krijgen met naalden. Deze nieuwste hack is ook nog eens hartstikke budgetproof: om het effect van volle lippen te creëeren gebruik je namelijk, jawel, zelfbruiner.

kylie jenner zelfbruiner fem fem
@kyliejenner | instagram

Lips for days

Yup, het bruine goedje dat je een prachtige gloedje geeft is ook in te zetten voor je lippen! Je kunt het namelijk gebruiken als lipliner. We weten allang al dat effect een mooi lijntje om (en net iets buiten) je lippen de illusie van lippen á la Kylie Jenner geeft. Het enige nadeel met lipliner is dat het onnatuurlijk kan ogen en er zo af is. Nee, jouw liplook overleeft de lunch zeker niet: weg illusie. Zelfbruiner is dé ideale oplossing omdat je hiermee een veel subtieler lijntje om je lippen kan creëeren die ook nog eens dagen meegaat! En we verzekeren je: je krijgt hier geen bruine lippen van. Wat de selftan doet is namelijk de optische illusie van een schaduw creëeren om je lippen en ze daarmee dus een stuk voller laten ogen!

Hoe dan?

De truc is heel simpel. Dip een klein, dun kwastje in wat zelfbruiner en omlijn je lippen ermee. Zorg er voor dat dit lijntje zo strak mogelijk is en ongeveer dezelfde dikte heeft als een normale lipliner. Laat dit een paar uur intrekken of zelfs een hele nacht, afhankelijk van wat de verpakking van je zelfbruiner zegt, en spoel het vervolgens af. Het resultaat? Lippen waar je u tegen zegt! Zorg wel dat je een zelfbruiner in huis hebt die bestemd is voor je gezicht om uitslag en irritaties te voorkomen.

@alexa.almrazI did this a couple days ago and it still looks really good 10/10 recommend ##faketan ##faketanliner ##lipliner ##fyp♬ talking to the moon sickmix – Sickickmusic

Lees ook: Wow! Deze manier van blush aanbrengen verandert je hele gezicht