Zangeres Anouk stapte het afgelopen weekend met lover Dominique in het huwelijksbootje. Het kersverse bruidspaar had geen average bruiloft, aangezien de twee elkaar het jawoord gaven op het Malieveld. Tienduizenden fans konden de liefde van het stel aanschouwen, waaronder ook de zes kids van Anouk.

kinderen Anouk
Beeld: Instagram @dominiqueschemmekes

Dit zijn de zes kinderen van Anouk

Samen met lover Dominique verhuist Anouk binnenkort naar een prachtig huis in Haarlem. De twee leerden elkaar in 2015 kennen, aangezien Dominique de basketbalcoach van Anouks oudste zoon was. Anouk is moeder van zes kids, waarvan drie uit een eerder huwelijk en twee uit andere relaties. Haar jongste dochter kreeg Anouk samen met Dominique.

Benjahmin

Benjahmin is twintig jaar en is het oudste kind van Anouk. Rapper Postman aka Remon Stotijn is zijn vader. Benjahmin is behoorlijk good looking, maar helaas niet meer op de markt. Remon heeft namelijk al een vriendin.

Elijah

Elijah is inmiddels achttien jaar oud en een behoorlijke lookalike van zijn oudere broer Benjahmin. Ook Elijah is een zoon van Remon Stotijn.

Phoenix

De zeventien jarige Phoenix is behoorlijk sportief aangelegd en deelt dit regelmatig op Instagram. De oudste dochter van Anouk is het zusje van Elijah en Benjahmin en heeft een prachtige bos krullen. Stunning!

Jesiah

Nadat Anouk en Remon uit elkaar gingen, kreeg Anouk een relatie met rapper Unorthodox. Samen met hem kreeg ze de inmiddels twaalfjarige Jesiah. En uiteraard is ook Jesiah gek op basketbal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jesiah (@jesiahschemmekes)

Sion

Een aantal jaar na de breuk met Unorthodox bleek Anouk weer zwanger te zijn, maar op dat moment wist niemand wie de vader zou kunnen zijn van haar baby. Ze hield de identiteit van deze man dan ook vrij lang onbekend. Maar uiteindelijk heeft haar manager toen bekend gemaakt dat de vader van de inmiddels acht-jarige Sion, Seranio Dalgliesh is.

Jelizah

Dochtertje Jelizah is het zesde kindje van Anouk. Dominique is de vader van Jelizah. De komst van Jelizah was nog helemaal niet zo vanzelfsprekend, aangezien de zangeres een aantal miskramen heeft gehad.

Lees ook: Binnengluren: dit is het nieuwe huis van kersvers bruidspaar Anouk en Dominique