Het jawoord geven op het Malieveld in Den-Haag voor de ogen van tienduizenden fans: het is geen normale gebeurtenis. Anouk en Dominique trouwden afgelopen week op deze manier en dat was een momentje voor in de boeken. Het kersverse bruidspaar is dolgelukkig samen en zal binnenkort in een nieuw huis gaan wonen. Enne, daar hebben wij de beelden van.

In het huwelijksbootje gestapt

De 47-jarige Anouk en de 28-jarige Dominique zijn al een tijdje samen en bezegelden hun liefde afgelopen weekend op het Malieveld. De twee leerden elkaar in 2015 kennen, aangezien Dominique de basketbalcoach van Anouks oudste zoon was.

Anouk is moeder van zes kids, waarvan drie uit een eerder huwelijk en twee uit andere relaties. Haar jongste dochter kreeg Anouk samen met Dominique.

Nieuw huis in Haarlem

Anouk en Dominique vertrekken samen uit Amsterdam om in Haarlem te gaan wonen, zo meldt BekendeBuren. De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een totaal oppervlak van 123 vierkante meter. In totaal zijn er vier kamers aanwezig, waarvan twee slaapkamers en een woonkamer. De woning heeft een luxe half open keuken, een balkon én een dakterras. Oftewel: genoeg plekken om heerlijke borrelavondjes te organiseren.

Dit stunning optrekje kostte Anouk ‘slechts’ €475.000. De zangeres heeft dit bedrag in één keer heeft betaald. Het is echter niet de enige woning die in het bezit van Anouk is, aangezien ze vorig jaar maar liefst vier appartementen kocht om te verhuren. Ka-ching!

Lees ook: De onverwachte reden dat zangeres Anouk haar haren liet millimeteren