Het is niet de eerste keer dat Roxeanne Hazes haar fans verrast met een nieuwe haarkleur. Een tijdje gelden ging ze voor deze gewaagde haarkleur, en nu is het weer raak. Hazes kon niet met haar handen van de verf afblijven en gaf haar lokken opnieuw een make-over.

Het nieuwe kapsel van Roxeanne Hazes

Speciaal voor Holland Zingt Hazes transformeerde Roxeanne zichzelf in een mix tussen een Spice Girl, zeemeermin en levende Barbie. Wij vinden de look nogal gewaagd maar kunnen Roxeanne’s lef wel waarderen. Want laten we eerlijk zijn, ze komt er gewoon weer mee weg.

Dat Roxeanne de kleur groen kon hebben, was al duidelijk. Maar nu rockt ze ook de sleek look. Haar haren zijn zo strak naar achteren gekamd dat het haast niet meer mogelijk is om te fronsen. We hopen maar dat het kapsel niet voor al te veel hoofdpijn gezorgd heeft. Ach, je weet wat ze zeggen: wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Hazes’ kapsel is door niemand minder dan Siko van Berkel gedaan, en mocht deze naam je niets zeggen, Siko is de haarstylist van celeb-land. Op zijn Instagram pagina post hij regelmatig foto’s van zijn werk. Zo zien we dat Monica Geuze groot fan van hem is, en dat menig model in zijn kappersstoel heeft gezeten.

Kennelijk is dit niet de eerste keer dat Siko Roxeanne’s lokken betoverde. We zien Dochter Dre meerdere malen op het profiel van Siko voorbijkomen. Zo verfde hij al eerder haar haren rood en knipte hij daarna een bob bij Rox. Ze kan gewoon alles hebben!

Lees ook: Lange lokken? Tips voor lang en gezond haar